ş.....
Normalde düzenli olarak geldiğim bir doktordu fakat bu sefer beni dinlemek yerine raporumu yazarak başından attı diyebilirim. En azından ben tam olarak böyle hissettiğimi söyleyebilirim. Ruh ve sinir hastalığı poliklinikleri için daha güler yüzlü ve dinamik bir doktor olmak gerekli diye düşünüyorum. Belki insanlar çok uzun yıllardır saniye hanıma geldiği için düzenlerini bozmuyor ve kendisi onlara çok tanıdık bir yüz gibi geliyor. Fakat bu düzen bozulmalı. Ruhumuz asıl bizi ayakta tutan çünkü. Bunu düzelteceğine inanmak istediğimiz bir hekim ilaçtan önce biraz hastayı dinlemeli ve bunun doğrultusunda bir yol izlemeli. Düzenli hastasıyız diye başından atması gerekmiyor diye düşünüyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Hipertansiyon hastasıyım, şikayetlerimin sebebi sinirsel olduğu için Saniye Hanımdan randevu aldım fakat şikayetlerimi ona anlatırken “ tamam başım ağrıdı” diye bir tepki verdi. Kendisine tekrar muayene olmayı kesinlikle istemem, hastalarına daha nazik olmalı.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
el...ş
İyi çalışmalar,Ben saniye hn, hastası olan Ayşe Sağlam In kızıyım.Annemi uzun zamandır getirmediğimiz dr kalmadı, üstelik prof. lerede getirdik.( dünya kadar da muayene parası ödedik)Annemi bir türlü sağlığına kavuşamıyordu, haftada bir tansiyon 23 lere çıkıyor ve sürekli acillerde.Ama bir sonuç laınamıyor. Hastalığına uygun ilaç verilemiyordu.Saniye hn ı bir tanıdık sayesinde tanıdık,çok memnun kaldık.Annem çok iyi oldu.Saniye hn dan Allah razı olsun,sanki özel muayenehanesinde gibi hissettirdi. Annemin sağlığına kavuşmasını sağladı.
Saniye Efendioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Saniye Efendioğlu, Psikiyatri.
Saniye Efendioğlu adresi nerede?Saniye Efendioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Mah. Trabzon Spor Bulvarı Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Saniye Efendioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Saniye Efendioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Saniye Efendioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Saniye Efendioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Saniye Efendioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Saniye Efendioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Saniye Efendioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 2.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.