Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
O
os...
Telefon numarası doğrulandı
Şanser gül hocam gerçekten mesleğine aşık ve insan hayatının kendisine vermiş olduğu sorumluluğun bilincinde bir hocamız. Hocamız hafta sonu demeden hastalarının pansuman takibine kadar kendisi ilgileniyor. Başarısını eşimin ameliyatında sonra birebir gördüm ve yaşadım. Allah razı olsun.zor Bir beyin tümörü ameliyatımızı başarıyla gerçekleştirdi.
Şanser Gül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şanser Gül, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Şanser Gül adresi nerede?Şanser Gül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ereğli Yolu Zonguldak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şanser Gül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şanser Gül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şanser Gül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şanser Gül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şanser Gül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şanser Gül hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Şanser Gül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar