Allerjik Deri Testleri
Yanak Dolgusu
Yüz Dolgusu
Zayıflama
Sanver Reha Özlü Muayenehanesi
Kesinlikle memnun kalmadım.Oğlumun yara izi tedavisi için malesef gitmiş bulundum.Lazer tedavisi olmaz serum tedavisi yapalım dedi üç dört seansta yok denecek kadar azalir dedi.Kabul ettim umutla.Hele bir seans 5dk bile sürmedi.Sonuc olarak yara izinde hicbir azalma olmadı tam hayal kıriklıgı.Hiçkimseye tavsiye etmem.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Ben doktor Reha Bey'e cilt bakımına gidiyorum.Cildimde izler vardı, sivilce izleri kalmıştı.İlaç kullanıyorum, şu ana kadar faydasını görüyorum.Lazer epilasyona da gidiyorum, ondan da memnunum. Hastasıyla ilgileniyor ve bilgilendiriyor.Her zaman ulaşabiliyorum.Herkese öneririm kendisini.
s....d
Ciltteki döküntü ve kaşıntı nedeniyle randevu aldım.Randevu gerçekleşti .Doktor çok güzel bilgilendirdi
o.....
Reha Bey'e uzun süredir geliyorum,çok memnunum.Muğla için büyük bir kazanç,kendisini seviyoruz. Hem bilgisiyle hem kişiliğiyle örnek bir insan.Yıllardır kendisinden hizmet alıyorum.İlgisi alakasıyla sevdiğimiz bir hekim. Epilasyon,cilt bakımı, kendimle alakalı cilt sorunlarımla alakalı geliyorum ve hepsinden çok memnunum.Bana çok çok yardımcı oldu.Her konuda yardımını gördüm.İlk önce bilgilendiriyor, başarı oranlarını gereken bilgiyi veriyor.Hekim olarak da bilgisi çok iyidir.Ne kadar başarı sağlayacağını baştan söyler.Beklentimiz de ona göre oluyor.Ben çok memnunum, ekip olarak güleryüzlü ve temizler.Kişiye özel ellerinden gelen herşeyi sağlıyor. Yıllardır gidiyorum, hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Kendisinden 3 aydır çok memnunum.Kendisinin doktorluğunu beğeniyorum,doktor hasta ilişkisi son derece kibar, hassas.Hastalarına çok güzel çare bulmuş bir insan. Hala tedavi altındayım, sürekli kendisine gitmeyi düşünüyroum.Allah razı olsun derdime derman oldu.Benim bundan 6-7 ay önce bilmediğim şekilde bacak aralarımda bir rahatsızlık olmaya başladı.Daha önce gittiğim doktor farklı ilaçlarla tedavi etmeye çalıştı ama olmadı. Biyopsi yapmak istedi, ben de istemedim.Reha Bey'i araştırıp buldum.İyi ki bulmuşum. Kendisi hiçbir işlem yapmadan görsel olarak tanı koyup tedavime başladı.Benim tedavim şu an sonuçlandı.Tekrar kontrole gittiğimde muhtemelen ilaçlarım ve kremlerim kesilecek.Reha Bey'in hastaya karşı yaklaşımı süper.Kibar, naif, anlayışlı.Öncelikle hastasının hastalığını göz önüne alıp tedavi sonuçlanana kadar peşini bırakmayan bir doktor. İyi ki böyle bir doktorun hastası olmuşum.
Çözülmeyen şeyleri Reha Bey bir bakışta verdiği ilaçla iki günde halledebiliyor.Benim daha çok botoks işlemleri ile ilgiliydi, o şekilde hizmet almaya başladım.Ondan sonraki süreçte dermatolojik cilt bakımı lazere geldim.Oğlumun ellerindeki sorunlarla alakalı Reha Bey ilaç verdi.Kısa sürede hepsini hallettik.Çok net ve açıklayıcı konuşur, sorduğunuz sorular havada kalmaz.Tane tane, temiz temiz anlatır.Bütün yol haritasını çizer, olabilecekleri söyler.Olumsuz da olsa aydınlatıcı şekilde açıklar.Yaptığı işini takip eder.Doğru, düzgün, dürüst bir doktor.
a....k
Reha beyden çok memnunum. Yaptığı uygulamalar çok doğal oluyor. Hastalarını doğru yönlendiriyor yapılması gereken işlemleri yapıyor şunu da yapalım demiyor artı olarak. Sıkıntı gördüğünde başka doktorlara da yönlendiriyor tahlil isteyip. Hep doğru teşhisler koyuyuyor. Çok güler yüzlü hastalarına karşı çok destek oluyor.
t....r
Reha beyin işini takip eden bir ekibi var. Siz unutsanız bile size hatırlatıyorlar. Gittiğinizde randevunuza hiç beklemezsiniz araya hasta alınmaz tam saatinde muayene olursunuz. Ben severek gittim kendisine çok memnun kaldım. Hala ara ara gidiyorum kontrollerime çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.
f....ö
Reha beyden çok memnunum. Uyguladığı tekniklerin son teknoloji teknikler olduğunu düşünüyorum. Ve hastaları için uygun olacak en doğru tedavi yöntemini seçtiğine inanıyorum. Çok güzel sonuçlar elde ettim. Herkese tavsiye ederim Reha beyi. Muğla'da bu anlamda gidilebilecek en doğru adres kendisi.
Sanver Reha Özlü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sanver Reha Özlü, Dermatoloji. Size Sanver Reha Özlü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Botoks, PRP, Mezoterapi, Cilt Yenileme, Dudak Dolgusu, Allerjik Deri Testleri, Deri Biyopsisi, Yüz Dolgusu, Kriyoterapi.
Sanver Reha Özlü adresi nerede?Sanver Reha Özlü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- EmirBeyazıt Mahallesi Avcılar Sokak Taş Apartmanı No 34/1 Menteşe Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sanver Reha Özlü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sanver Reha Özlü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sanver Reha Özlü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sanver Reha Özlü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sanver Reha Özlü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sanver Reha Özlü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sanver Reha Özlü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sanver Reha Özlü hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Sanver Reha Özlü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.