Özel okullarda ve kurumlarda Stres Yönetimi, Kaygı Yönetimi, Motivasyon, Travmanın hayatımıza etkisi, gibi birçok konuda seminerler düzenleyerek grup terapileri uygulamıştır.
Şema ve EMDR Terapisti olarak Adel Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nde ve Seren Psikoloji Enstistüsü'nde aktif olarak danışan görmektedir. Almanca ve İngilizce terapi imkanı da sunmaktadır.
Bağdat Caddesi No: 458/6, İstanbul
EMDR Terapi
Gessell Gelişim Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Adel Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk Gelişim Testi
Şema Terapi
ö.....
Sara Hanım ile hayatımın gidişatı için önemli bir sürecin üstesinden gelmek için destek alma kararımın sonucunda tanıştım. Süreç başladıktan sonra düşündüğümden daha derin noktaların ataklara sebep olduğunu ve hayatımı etkileyen ne kadar çok yaşanmışlığın olduğunun farkına varmaya başladım.
Genel değerlendirmelerin ardından tedavi sürecinde EMDR ve Şema Terapi uyguladık. Bugüne kadar bu kadar etkili bir seansım olmamıştı dediğim çok oldu. Kendimi zaman zaman yorgun ve bitkin hissetsem de açıklamalarıyla hem sürecin ilerleyişine hem de kendime olan inancım artmaya başladı. Evden çıkamayacak bir durumdayken şehirler arası yolculuk yapıp, zor bir sürecin üstesinden gelebilecek duruma gelmek benim için muhteşem bir şeydi.
Kendisiyle her konuyu açık açık konuşabilmek, çözüm arayabilmek, sonuçlarını birlikte paylaşmak benim için harikaydı. Güler yüzlülüğü, samimiyeti ve sıcak kanlılığı zaten sizi iyileştirmeye başlıyor.
İşindeki özverisinden, samimiyetinden dolayı teşekkür ederim.
Hayatımın en zor zamanın da bana çok faydası oldu. Samimi ve içten yaklaşımı içten ilgisi için çok minnettarım.
z.....
Hayatımın en zor zamanında seanslara başladık. Hem sorunlarımla başa çıkmayı öğrendim hemde kendimi bir çok konuda geliştirdim Sara hanım sayesinde. Seanslar sayesinde kendimi daha özgüvenli ve daha değerli hissediyorum. Aynı zamanda hayır diyebilmeyi öğrendim. Sara hanım hayatımın bir çok noktasına dokundu. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Sara Hanım'ın yaklaşımından çok memnunum. Kendisiyle elektriğimizin uyuştuğuna inanıyorum. Sara Hanım'ı çok seviyorum, görmediğim zamanlarda özlüyorum. Kendisine tanıdığımızın aracılığıyla ulaşarak görüşme sağladık. 8 aydır kendisiyle beraberiz ve devam ediyoruz deprem dolayısıyla yakınlarını kaybettiği için ara verdik. Seanslarımızdan sonra kendimde çok fazla değişimler gözlemledim. Sara Hanım kendime karşı değerle alakalı bana çok yardımcı oldu. Görüşme sağlamaktan korkan insanlara kendisi tavsiye ederim. Sara Hanım'ın yaklaşımı çok iyi. Kendisi güler yüzlü, sevecen bir insan.
i̇...k
Almanya’da yaşıyorum. Sara hanım ile seanslarım online gerçekleşiyor.
Almanya’da bir çok psikolojik destek aldım.
Bundan fazlası olmuyor herhalde deyip kabulleniyorken , dolaylı yollardan sara hanım ile tanıştım…. İyiki de tanıştım..
Eğer gerçekten dalında uzman, bilinçli, yetenekli, empati kuran, güven veren ve analizi küvetli bir psikolog arıyorsanız, gönül rahatlığıyla sara hanıma kendinizi teslim edebilirsiniz.
Hayatınıza hayat katacağından hiç şüphem yok.
i̇...
Sara Hanım'la hayatımın en kötü günlerini yaşadığım, açıkcası hayatta kalabilmek için çırpındığım bir dönemde tanıştım. Başıma gelen beni dehşete düşüren şeyler dolayısıyla çektiğim acının biraz olsun azalması bana nefes alma alanı bırakması bile yeterliydi benim için.
Fakat kısa sürede öyle büyük gelişme gösterdim ve o kabusun içinden o kadar çabuk çıktım ki başta ben olmak üzere herkes çok şaşırdı. Hatta bir süre sürekli kendimi yokladım gerçekten iyi miyim diye ve her an tekrar yıkılacağım korkusuyla dolaştım. Fakat evet kısa sürede gerçekten o cehennemin içinden çıkmıştım.
Zor olan kısmı bitti, bana kâbusu yaşatanlarla hâlâ bağım tamamen kopmadığı için daha yolum var fakat müthiş de bir yol arkadaşım var. Sara Hanım sayesinde kendimi güvende ve güçlü hissediyorum. Karşımda atlatmam gereken şeyler varken eskiden çaresiz gibi hissederken şimdi Sara Hanım'la bir seansa bakar bunu da aşarız diye düşünüyorum.
d.....
Çok sıcak bir yaklaşımı vardı .Çok gergin kızgın ve sinirli başlamıştım seansa fakat sonunda kuş kadar hafiflemiş ayrıldım ..BANA ÇOK ÇOK İYİ GELDİNİZ..
z....
Beni dikkatle dinliyor, soruları ile çözümlerime ulaşmamı sağlıyor, hissettiklerimi hissediyor, kendimi geliştirebilmem için ilham veriyor. Beni rahatlatıyor. Mutluluk hissediyorum. Enerjisi çok güzel ve pozitif.
s ...m
Ben sürekli öfkeleniyordum. Çocuklarıma ve eşime çok bağırıyordum. Sürekli gergindim. Arkadaş ilişkilerim bozulmuştu. Yaşam kalitem çok düşmüştü. Çok mutsuzdum. Yorgun hissediyordum. Sara hanımdan iletişimi gectikten sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Sakinliyebildim. Emdr ile çalıştık. Çok iyi geldi. Çok tatlı bi pskolog. Çok seviyorum kendisini. Kendimi bana sevmeyi ve hayattan zevk almayı öğretti bana. Ona minnettarım. Pskolojik sorunları olan herkese tavsiye ederim. Huzur veren sesiyle ve sohbetleriyle bana çok iyi geldi.
Hasta
Gittigim bir cok kisiden sonra gercek anlamda beni anlayan adeta yureginizi okuyan ve sakin durusuyla sizi rahatlatan bir kisi.onerileri ve sorulariyle hayatiniza ve yasamiza resmen isik tutuyor.farkindaligin nedemek oldugunu gercek anlamda yasadim.iyiki yolumuz sara hanimla kesismis.
Sara Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sara Yılmaz, Psikoloji. Size Sara Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Benton Görsel Bellek Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Gessell Gelişim Testi, Ergen Terapisi, Porteus Labirentleri Testi, EMDR Terapi, Online Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, Psikoterapi.
Sara Yılmaz adresi nerede?Sara Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Merkez Mahallesi, Şair Orhan Veli Sokak No: 10/ 13 İstanbul
- Bağdat Caddesi No: 458/6 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sara Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sara Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sara Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sara Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sara Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Sara Yılmaz ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sara Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sara Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sara Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sara Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Sara Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sara Yılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Sara Yılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu