Apgar Skoru
Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi, Kütahya
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Büyüme Hormonu Testi
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
fa...a
mrb kızım 5aylık dogumdan ıtıbaren sarper beyı tercıh edıyorum sarper beyden gercekten cok memnunum cok ılgılı ıyı bır hekım basarılarınızın devamını dılıyorum...
Sarper Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sarper Şahin, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Sarper Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enjeksiyon Iv, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Büyüme Hormonu Testi, Tüberkülin Deri Testi(Tdt), Apgar Skoru, Periton Diyalizi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Yenidoğan Işitme Taraması, Esd (Sedimantasyon).
Sarper Şahin adresi nerede?Sarper Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi Kütahya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sarper Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sarper Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sarper Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sarper Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sarper Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sarper Şahin hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Sarper Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.