Uzm. Kl. Psk.
Frankfurter Dikkat Testi
Frostig Görsel Algı Testi
Gessell Gelişim Testi
Psikoloji Lora
Global Değerlendirme Ölçeği (GAS)
Good Enough Zeka Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Pass Bilişsel Müdahale Programı
Psikoloji Lora
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Pedagojik Check Up
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Şema Terapi
Psikoloji Lora
Avrupa Birliğinin “ Suriyeli Çocuklar için Psikososyal Destek Projesi” kapsamında 8-10 yaş çocuklara yönelik grup terapisi ile çocukların travmatik ve yas süreçlerinin iyileştirilmesinde terapist olarak görev almıştır.
Kalkınma Bakanlığı’nın” 7-14 yaş Mülteci Çocuk” projesinde çalışmıştır. Proje bünyesinde toplumsal travmaya maruz kalan çocuklar ile dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocuklara terapi desteği verirken ailelerine yönelik psikoeğitim seminerleri düzenlemiştir.
Belediye bünyesinde anne-baba seminerleri düzenlemiştir.
Özel bir banka için hazırlanan “İş’te Oyun ‘ projesinde psikoloji koordinatörü olarak olarak görev yapmıştır.
Üstün zekâlı öğrencilere eğitim veren kurumlarda çalışmıştır. Bireysel üstün potansiyelli öğrencilerin belirlenmesi ve bilişsel sistemlerine, duygusal yönleri ve sosyalleşme süreçlerine dönük program hazırlayarak ilgili kurumlara destek olmaktadır.
Bir çok özel anaokulu ve özel ilkokula danışmanlık hizmeti vermiştir. Anne - çocuk oyun grupları, oyun evlerine, kreşlere pedagojik danışmanlık hizmeti vermektedir.
Çocuklara analiz süreçlerinde projektif testler uygulamakta, ihtiyaç duyulan durumlarda objektif testleri yapmaktadır.
Cas (Bilişsel Değerlendirme) testi uygulayıcı yetkinliğine sahip ve 9 yıldır uygulamaktadır. Çalışma sonrası gereken durumlarda planlama, dikkat, eşzamanlı ve ardıl bilişsel işlem alanlarına yönelik müdahale programı hazırlayarak bireylerin takibini yapmaktadır.
Şuan klinikte ağırlıklı olarak bebek, çocuk, gençler ve aileleri ile çalışmaktadır. Özel durumlarda yetişkinler ile EMDR terapisiyle: travma, kaygı, panik atak, yas, obsesyon, depresyon alanlarında çalışmaktadır.
Türkiye EMDR Travma İyileştirme ekibi üyesidir ve bu kapsamda sosyal sorumluluk projelerinde destek vermektedir.
Eğitimcilere, okul personeline, ailelere yönelik seminerler düzenlemektedir. Okul öncesi kurumlarda çalışan, mesleğe yeni başlayan meslektaşlara süpervizörlük etmektedir. Bireysel ve grup süpervizyon programları açmaktadır.
Eğitimlerini aldığı ve uyguladığı terapiler ; EMDR Terapisi, Çocuk Merkezli Oyun Terapisi, Deneyimsel Oyun Terapisi, Kum Terapisi, Sanat Terapisi, Kukla Terapisi, Şema Terapi, Filial Terapidir.
m....)
Kızım için başvurduk. Tuvalet eğitimi için gittik. 1 yıl seanslara katıldık. Çok güzel sonuçlar aldık ve bize çok faydası oldu. Anlayışlı ve iletişimi kuvvetli bir uzman. Genel olarak memnunuz. Hiçbir problem yaşamadık.
t...
Bizim Sarre hanımla yollarımız 2 yıl önce kesişti, arkadaşımın tavsiyesi üzerine iletişime geçtim. İyi ki de yollarımız kesişmiş. Boşanma sürecindeydim, kızımda bana aşırı bağlanma vardı, narsist bir babayla büyüdü. Kaygılı ve korkuları olan bir çocuktu. Sarre hanımla oyun terapileriyle çok yol kat ettik. Bir de arada kızımda öğrenme güçlüğü çıktı, Sarre hanım yaptığı profesyonel testlerle daha çok başında disleksi teşhisini koydu ve gerekli eğitim destekli terapi tedavisine başladık. Biz artık bir aile gibi olduk, çevremde ihtiyaç duyduğunu düşündüğüm herkese tavsiye ediyorum. Sarre hanımla tanışınca hiçbir sıkıntının sorunun çözümsüz olmadığını, terapiyle her yolun aşılabileceğini öğrendik. Sürecimiz hala devam ediyor, başladığımız yerden çok ileriye gittik, çok şükür.
h...
Sarre Hanım'ı sosyal medyadan takip ediyordum, hem paylaşımları hem de alanında yetkin olduğu konular açısından bir ebeveyn olarak ergenlik dönemi öncesi çocuğumla ilgili destek almanın uygun olacağını düşündüğüm için iletişime geçtik. Ailede yaşanan travmatik süreçler, üstün zeka ve ergenlik öncesi konularda destek alıyoruz. Farklı şehirlerde olduğumuz için bir süredir online olarak seanslara devam ediyoruz ve birçok olumlu etkisini gözlemledik, çocuğumla olan iletişimi ve samimiyeti yaşadığımız sorunların çözümünde oldukça etkili oldu. Destek almayı düşünenler varsa kesinlikle tavsiye ederim.
s...
Sarre Hanıma tanıdık tavsiyesi üzerine başvurduk. Kızımın anksiyetesi vardı, semptomları da mide bulantısı, kusma idi. Süreç güzel geçti, güzel sonuçlar aldık. Çevreme tavsiye ederim.
z...
Tavsiye üzerine ulaşıp görüşmelere başladım. Depresyon, kaygı bozukluğu, ilişkilerde kaygılı bağlanma gibi sebeplerden dolayı Sarre hanıma başvurdum. Daha öncede terapi deneyimim olmuştu ancak bir yararını göremediğim için yeni biriyle görüşmek istemiyordum açıkçası yorulmuştum. Sarre hanım ilk seansta benimle yaptığı konuşmadan sonra hiç bırakasım gelmedi. İçim o kadar rahatlamıştı ki o günden önceki 6 ayımı boşa harcadığımı kendimi daha da yıprattığımı fark ettim. Keşke daha öncesinde karşılaşsaydık dedim içimden. 1 yıldır beraber bu süreci ilerletiyoruz. İlk seansımdan itibaren süreci çok iyi yönetip kısa sürede etkisini gördüm diyebilirim. Hala da devam ediyorum seanslarıma. İhtiyacı olan herkese de tavsiye ediyorum.
v...
Oğlum geçen yıl 3,5 yaşında ana okula başladı okula - sınıfa girme süreci çok zorlu oldu yaklaşık 3 - 4 ay sürdü, yüksek sese karşı hassasiyeti vardı, iletişim kurmuyordu. Genel bir araştırma yaptım hakkındaki yorumları dikkate alarak Sarre Hanım ile başlamayı uygun buldum. Yanıltmadı da çünkü oğlum benimle iletişimini kapatmıştı ve alışamayacağına dair tedirginliğim vardı. Süreçte tavsiyeleri, uygun yönlendirmeleri oldu buna göre şekillendi her şey aynı zamanda okuldaki öğretmeni ve rehberlik birimi ile de iletişimdeydi ve onlara da yönlendirmeleri oldu, Sarre Hanım'ın yönlendirmeleri, öğretmenlerinin rehberlik biriminin özverili yaklaşımıyla uyum süreci sağlandı. Haftada iki gün başlayan seanslarımız haftada bir güne ve şu anda ise birkaç ay ara verip ihtiyaç duyduğunda destek alacağım seviyeye geldi. Sarre Hanım'ın iletişimi gayet başarılı kendi adıma çok memnun kaldım. Aile yaklaşımının önemli bir faktör olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
e...
Arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim. Sarre Hanım hem 10 yaşındaki kızıma hem bize dokundu, çok şey öğrendik, çok aşama kat ettik sayesinde. Boşanma sonrası ve öncesi sıkıntılardan kaynaklı kızım çok rahatladı, sosyal anlamda davranışları, bize olan tavırları ve kendi iç dünyasındaki aşamadığı konuları çözmesinde birebir kendisi etkendir. Sarre Hanım'ı hem çok sevdi hem çok güvendi, çok memnun kaldım. Her zaman yanımızda olduğunu bilmek de çok güvenli ve güçlü bir duygu bizim için...
b...
Sarre Hanım'a başka bir psikolog yönlendirmesiyle ulaştık. Oğlum için gidiyoruz şu an 8,5 yaşında çok güzel bir uyum yakaladılar. Okul kurallarına uymakta zorlanıyordu ve duygularını yönetemiyordu (bağırma, vurma eğilimi gibi) ve biz gözle görebildiğimiz değişimler yaşadık, çok şükür. Kendisinden ve sürecimizden de çok memnunuz. Çevremdeki arkadaşlarıma da tavsiye ettim, ederim, arkadaşlarıma da tavsiye ettim.
Sarre Aytekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sarre Aytekin, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Psikoloji. Size Sarre Aytekin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi).
Sarre Aytekin adresi nerede?Sarre Aytekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhuratbaba mahallesi no 12 haksever Sokak A Plus apartmanı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sarre Aytekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sarre Aytekin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sarre Aytekin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sarre Aytekin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sarre Aytekin hangi dilleri konuşuyor?Sarre Aytekin ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Sarre Aytekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sarre Aytekin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sarre Aytekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Sarre Aytekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sarre Aytekin hangi sigortaları kabul ediyor?Sarre Aytekin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.