gü...
Bugün 2 tane diş cekimim oldu dr hanımdan cok memnun kaldım hem eli iyi hemde insanlığı zor olan bir süreci dr hanım sayesinde kolay geçirdim..Boyle doktorlara ihtiyacımız var.
el...
Sezen hanım oldukça ilgili, yaptığı işlemleri hastasına tek tek anlatan, titiz çalışan , güler yüzlü ,çok sempatik bir doktor. Önceden çekilmiş olan dişimin yerine kaplama yaptı, çok memnun kaldım. Kendisine burdan da teşekkür ederim.
Satı Sezen Özerdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Satı Sezen Özerdoğan, Diş Hekimi.
Satı Sezen Özerdoğan adresi nerede?Satı Sezen Özerdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cengiz Topel Cad.Bağlar İş Merkezi Kat:3 No:13 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Satı Sezen Özerdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Satı Sezen Özerdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Satı Sezen Özerdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Satı Sezen Özerdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Satı Sezen Özerdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Satı Sezen Özerdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Satı Sezen Özerdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Eskişehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri