Vişnelik Mah. Şehit Yusuf Turgut Sokak No:3, Odunpazarı, Eskişehir
Dermatoloji Randevusu
Dermatoloji Randevusu
Vişnelik Mah. Şehit Yusuf Turgut Sokak No:3, Eskişehir
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi
Yıllardır geçmeyen neredeyse tüm tedavi yollarını denediğim sivilce problemimle çok güzel ilgilendi. Bana fikrimi sorarak benim isteğim üzerine ilerleyerek tedaviyi devam ettirdik. Şimdi tedavinin 5.ayındayım ve her şeyden çok memnunum. Alanında iyi bir doktor.
ma...u
Çok memnun kaldım, yüzüm ve boynumdaki siğiller için başka bir randevuya gerek kalmadan, anında müdahalesi için kendisine çok teşekkür ederim. Ben ve siğillerle sorun yaşayan herkese kesinlikle tavsiye ederim.
Savaş Çekmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Savaş Çekmen, Dermatoloji. Size Savaş Çekmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dermatoloji Randevusu.
Savaş Çekmen adresi nerede?Savaş Çekmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Vişnelik Mah. Şehit Yusuf Turgut Sokak No:3 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Savaş Çekmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Savaş Çekmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Savaş Çekmen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Savaş Çekmen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Savaş Çekmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Savaş Çekmen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Savaş Çekmen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Savaş Çekmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Savaş Çekmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Savaş Çekmen hangi sigortaları kabul ediyor?Savaş Çekmen, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Savaş Çekmen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Dermatologlar
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Dermatologlar
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Dermatologlar
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Dermatologlar
Eskişehir bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Dermatologlar
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Dermatologlar