bü...ş
Genel kontrol amacıyla gitmiş olduğum endokrin bölümünde savaş hocam sayesinde tiroid nodüllerimin olduğunu öğrendim. Gerekli görüntüleme ve kan tahlilleri yapıldıktan sonra 4. evre nodülümün olduğu öğrendim. Erken teşhis sayesinde lenflerime sıçramadan ameliyatla normal yaşantıma devam edebileceğim. Doktorumun bilgi ve tecrübesi sayesinde erken teşhis yapıldı. Doktorumdan çok memnun kaldım herkese öneriyorum.
ha...a
kilo problemi ve sekerim vardi endokrin bolumune basvurdum savas beye basvurdum kendisini cok tavsiye ettiler bu konuda kendisiyle gorustugumde anlayisli ve ilgili biri oldugunu gordum bir yil once basladim kendisine ve 15 kg verdim hala tedavim devam etmektedir vermis oldugu diyetlere uymaktayim cok tesekkur ederim kendisine ...Hüseyin Kök
Savaş Karataş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Savaş Karataş, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Savaş Karataş adresi nerede?Savaş Karataş adresini belirtmedi. Savaş Karataş yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Savaş Karataş adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Savaş Karataş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Savaş Karataş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Savaş Karataş hangi dilleri konuşuyor?Savaş Karataş ile Almanca, İtalyanca, İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Savaş Karataş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Savaş Karataş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Savaş Karataş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Savaş Karataş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Savaş Karataş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.