ak...
Savaş Bey'i anlatmaya sözcükler yetersiz kalır. Covid tedavimi de gerçekleştirmişti. Çok ilgili güler yüzlü bir hekim. Sekreteri de çok kibar. Odasında duvarda Atatürk'ün Bi toplantı anını gösteren tablo da çok müthiş duruyor.
e....h
Bir senedir çektiğim ağır astım hastalığını tek seferde yazdığı ilaç tedavisiyle hamdolsun geçirdim, Çok kibar, anlayışlı.Kendisinden Allah razı olsun.Kesinlikle doktordan doktora fark olduğunu bir kez daha anladım
be....
Kendisi çok güleryüzlü ve ilgiliydi. Nefes darlığı şikayetiyle gittim. Her türlü konuda yardımcı oldu. Böyle doktorların hastasıyız. Kendisine teşekkür ederim.
ya...z
Tanıya bileceğiniz en iyi en dürüst en güleryüzlü işinin ehli tam bir insan dostu bir doktorumuzdur geleceği parlak birisi Allah razı olsun böyle doktorlardan
se...n
Konya Numune Hastanesi uzm.Dr.SAVAŞ YAŞAR bey enezaman gitsem güler yüzlü ve sevecen karşılıyor herkese karşı aynı pozitif enerji veren bir hekim aynı zamanda psikolog gibi hiç kimseye sinirlenmeden güzelce anlatır tedavi eder annem astım hastası sürekli tedavinden çok çok memnunuz.Allah onunda gönlündeki dileklerini versin inşallah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin aminn.herkese tavsiye ediyorum
gö...n
son on yılın en iyi uzman doktorudur.ben sekiz yıllık hastasıyım.Hastalığımın ilk iki yılında tedavi edilemediğim ve hastalığım anlaşılmadığı için çok sıkıntı çektim.Bir tavsiye üzerine gittiğim Dr.Savaş YAŞAR beni on günde tedavi etti.Onun kadar hastasıyla ilgili ve hastasını dinleyen ve işini severek yapan bir doktor görmedim.Bütün insani vasıfları üzerine toplamış Dr.Savaş YAŞAR ı herkese tavsiye ediyorum
Savaş Yaşar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Savaş Yaşar, Göğüs Hastalıkları.
Savaş Yaşar adresi nerede?Savaş Yaşar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ferhuniye Mahallesi Hastane Caddesi No:22 Selçuklu
- İstanbul Cad.Yanartaş İşh.No:301/3 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Savaş Yaşar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Savaş Yaşar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Savaş Yaşar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Savaş Yaşar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Savaş Yaşar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Savaş Yaşar hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Savaş Yaşar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Selçuklu bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Selçuklu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Selçuklu bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Selçuklu bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Selçuklu bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Selçuklu bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Selçuklu bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Selçuklu bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Selçuklu bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Selçuklu bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Selçuklu bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları