h....y
35+4 le doğum yaptım erken doğumun sebebi araştırıldı. Herhangi bir sağlık sorunu bulunamadı yalnızca emme refleksi zayıf denilerek 17 gün küvözde tutuldu. Ancak emzirme sürecine böyle bir sorunla karşılaşmadım. Yine de tabucu edilmedik. Kilo alamadığı belirtilmişti. Beslenme aralığı 4 saat ve üzeri bence bu sürede kilo alaması beklenemezdi zaten. Keşke ben bu kadar acemi olmasaydım.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Savaş Yüce isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Savaş Yüce, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Savaş Yüce adresi nerede?Savaş Yüce şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Siverek Yolu Şanlıurfa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Savaş Yüce isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Savaş Yüce online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Savaş Yüce isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Savaş Yüce bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Savaş Yüce ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Savaş Yüce hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Savaş Yüce hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Şanlıurfa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Şanlıurfa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Şanlıurfa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Şanlıurfa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Şanlıurfa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Şanlıurfa bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Şanlıurfa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Şanlıurfa bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Şanlıurfa bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Şanlıurfa bölgesinde Anadolu Hayat Ve Emeklilik kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Şanlıurfa bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla