Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi C BLOK 7. KAT, Yenimahalle, Ankara
Genel Cerrahi Randevusu
Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi C BLOK 7. KAT, Ankara
Abdominal Laparoskopi
Meme Cerrahisi
Meme Koruyucu Cerrahi
Preoperatif Değerlendirme
Görüşler içerisinde ara
Saygın Hoca'ya babamın meme kanseri için gittik. Tabi biz kitlenin kanser hücresi olduğunu bilmiyorduk. Kendisi baştan itibaren tüm süreci kontrol etti,açıkladı. Ameliyatını kendisi yaptı. Tüm tahlillerin yapılma sürecinin hızlanması için elinden geleni yaptı.Bütün süreç boyunca sorduğumuz her soruya mesai dışında bile cevap verdi. Allah razı olsun Saygın hocam. Adınız gibi saygıyı hak ediyorsunuz. Herşey için minnettarız.
e....b
Saygın hocamla sol meme de kitle olduğu meme kanseri teşhisi konulduğu zaman tanıdım. Tedavim süreci beni tek tek bilgilendirdi. Kendisi çok sevgi dolu çok ilgili bi doktor, ve hastasıyla birebir ilgilenen bir hekim. Ameliyat sonrası her mesaj atıp arayınca sabırla o yoğunluğun arasında bana zaman ayırdı, beni bilgilendirdi ve rahatlattı. Kemoterapi sürecinde de hep yanımda oldu. Kesinlikle genel cerrahi doktoru olarak Saygın hocamı çevreme hasta ve yakınlarına tavsiye ederim.
s....t
Sağ memede kitle vardı. Tavsiye üzerine başvurdum, ameliyat oldum, kitlenin tamamı alındı ama lenfler alınmadı. Çok seviyorum kendisini, yakından ilgileniyor. Takipli hastasıyım, kontrole gideceğim. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum, bu konuda çok mutluyum. Yazdığımda anında cevap veriyor. Patoloji geç çıkmıştı, endişeliydim, hemen yardımcı oldu. İyi bir hekime sahip olduğumuz için şanslıyız.
h....y
Memografi çektirdim, patoloji sonucumda memede kireçlenme çıktı. Bu sebepten dolayı başvurdum. Ağrım sızım yoktu, çok güzel bir süreç yaşadım. Beni çok güzel aydınlattı, detaylı bilgi verdi, birebir ilgilendi. Doktorumdan çok çok memnunum. Ameliyatıma kendisi girdi, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Allah herkese böyle bir doktor nasip etsin.
e...
Doktoruma meme kanseri teşhisi sonucu ameliyat için başvurdum. Kendisi hakkında hastaneden güzel referanslar aldığım için görüşmek istedim ve bana destek olan ailemi çok güzel bilgilendirdi, süreçlerin hepsini tek tek anlattı, kafamızdaki her soruyu tek tek yanıtladı. Kendisi çok nazik ve hastasına asla geri çevirmeyen ve kırmayan bir doktor. Ameliyat için rahatlamam adına elinden geleni yaptı. Ameliyatım zaten çok başarılı geçti. Dediğim gibi ameliyattan önce de sonra da devamlı takibimi yaptı. Çok ilgili bir doktor, çok güler yüzlü, çok anlayışlı. Yani kendisiyle karşılaştığım için çok mutluyum, kesinlikle çevremde ya da hani farklı bir konuda ameliyat söz konusu olsa Saygın Hoca'yı gözü kapalı tercih ederim. Zaten böyle bir süreç yaşadıktan sonra bu konuda size yardımcı olan doktorları artık yakınınız gibi görüyorsunuz, benim için de gerçekten her zaman öyle olacak.
Saygın bey' e başka bir doktorun tavsiyesi üzerine gittik.Memede lezyon sikayetiyle gittigimiz randevuda bize tüm detaylarıyla ameliyat hakkında rahatlatıcı bilgiler sundu.Kendisinin tecrübeleri sayesinde amelyat korkumu yendim. Saygılı, bilgili ve ilgili bir doktor.Mr sonrası yapacağı ameliyat hakkındaki verdiği telkinler sayesinde korkmuyorum ve tecrübelerine çok güveniyorum.Başarılar dolu bir çalışma hayatı dilerim.Saygılar...
g...
Tesadüfen hastaneye gittim. Meme kanseri şüphesiyle muayene oldum ve teşhis sonrası ameliyatımı Saygın Hocam yaptı. Doktorumdan çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.
b...
Doktoruma tesadüfen alınmış bir randevuydu. Göğüs bölgemdeki sertlik dolayısıyla başvurdum. Tedaviye ilk önce kemoterapi ile başladım. Bu süreçte doktorumun büyük bir desteği vardı. Kemoterapi bittikten sonra ameliyatımı doktorum gerçekleştirdi. Ameliyat sonrası radyoterapi almam gerektiğini, ameliyatın desteklenmesi gerektiğini söyledi. Bu süreçte iyi bir doktora geldiğim için çok mutlu hissediyorum kendimi. Doktorumun güler yüzü ve anlayışlı şekilde davranışı bana psikolojik olarak sağladığı destek için çok memnunum. Çevremdeki herkese tavsiye ederim.
Saygın hocam ile kolon kanseri şüphesi ile yönlendirildiğimde tanıştım. Kendisini internetteki yorumlara bakarak buldum. İlk muayenede tüm endişelerimden kurtulacak o güveni vermişti. Ben öldüm bittim diye düşünürken aslında zor olan bu süreci çok güzel yönetti ve sağlığıma tekrar kavuşturdu. Hocamdan Allah razı olsun.
o...
Op. Dr. Saygın Altıner Hocam ile babamın prostat kanseri sürecinde tanıştık. Kendisi var olsun, çok kıymetli, işini titizlikle yapan, hasta ve hasta yakınlarını sürekli ve detaylı bilgilendiren bir doktor olarak hafızamıza kazındı. Çok ama çok zor bir bağırsak ameliyatımızı başarı ile gerçekleştiren usta bir cerrahtır. Gerek insani gerek mesleki olarak güvenilir ve başarılı doktorumuzu tavsiye ederiz.
Saygın Altıner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Saygın Altıner, Genel Cerrahi. Size Saygın Altıner tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Preoperatif Değerlendirme, Meme Cerrahisi, Abdominal Laparoskopi, Laparoskopik Cerrahi, Laparoskopik Kolesistektomi, Endoskopi, Kontrol Randevusu, Küçük Cerrahiler.
Saygın Altıner adresi nerede?Saygın Altıner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi C BLOK 7. KAT Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Saygın Altıner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Saygın Altıner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Saygın Altıner isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Saygın Altıner, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Saygın Altıner hangi dilleri konuşuyor?Saygın Altıner ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Saygın Altıner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Saygın Altıner tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Saygın Altıner hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Saygın Altıner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Saygın Altıner hangi sigortaları kabul ediyor?Saygın Altıner tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar