n....p
Yaklaşık bir ay önce annemin hem sağ hem sol göz katarakt ameliyatını yaptı. Çok başarılı geçti, sıkıntısız geçti tüm süreç. Yaşam kalitesi yükseldi annemin. Güler yüzlü her aşamada bilgi veren çok iyi bir doktor Sayime Aydın Eroğlu.
Uzun süredir muzdarip olduğun sol göz iltihaplanması şikayeti ile gittiğim 4. Doktor olan sayın Sayime Aydın Eroğlu tarafından bir teşhis konuldu. Tedavime devam ediyorum. Kendilerine minettarım.
s....k
Sayın Göz Doktoru Sayime AYDIN Hanıma 01.07.2020 günü saat 14.30'da randevu alıp, genel göz kontrol için gitmiştim.Hastalarıyla olan iletişimi, alçak gönüllülüğü, teşhis, tedavi yöntemi, kendisinin bizzat hastalarıyla yakından ilgilenmesi beni son derece memnun etti. Bir doktor babası olarak kendisini kutluyorum. Bu tip doktorlara ülkenini ihtiyacı vardır. İzmir'de yaşayan biri olarak kendimi şanslı görüyorum. Kendisine teşekkür ediyor, sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Servet KESKİN-MEB Emekli Maarif Müfettişi Karşıyaka/İZMİR
ta...n
kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.diplamasının ve ettiği yeminin hakkını veren bir doktor.
Sayime Aydın Eroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sayime Aydın Eroğlu, Göz Hastalıkları.
Sayime Aydın Eroğlu adresi nerede?Sayime Aydın Eroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Menderes Mahallesi 132. Sokak No:15 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sayime Aydın Eroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sayime Aydın Eroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sayime Aydın Eroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sayime Aydın Eroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sayime Aydın Eroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sayime Aydın Eroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Sayime Aydın Eroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Manisa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Manisa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göz Doktorları