Resmi ve özel özel eğitim kurumlarında özel eğitim öğretmeni ve özel özel eğitim merkezlerinde dil konuşma terapisti olarak çalışmıştır. 2018-2021 yılları arasında Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümünde Doktor Öğretim Üyesi olarak görev yapmıştır. 2021 Eylül ayı itibari ile Maltepe Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü'nde görev yapmaktadır. 2021 Ekim ayında doçentlik ünvanını almaya hak kazanmıştır. Okuma-yazma ve dil-konuşma bozuklukları alanlarında çok sayıda ulusal ve uluslararası eğitime ve sertifika programına katılmıştır. Yine bu alanlarda çok sayıda bildiri, makale ve kitap bölümü yazmış, tez danışmanlığı yapmıştır. Akademik çalışmalarına devam ederken Duru Danışmanlık Merkezi’nde klinik deneyimini bilimsel bilgileri ile birleştirerek değerlendirme ve terapi yapmaktadır.
Online Danışmanlık +31 daha fazla
Ses Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
nu...k
Şaziye Hanıma 3.5 yaş konuşma gecikmesi olan oğlum için gittim. Bize beklentimizin çok üstünde bi danışmanlık hizmeti verdi.Tüm dikkati ile sizi dinlemesi,samimiyeti ,iyi niyeti ,işinde çok başarılı olması bize iyi ki kendisi ile tanışma fırsatımız oldu dedirtti. Gerek dil ve konuşma gerek özel eğitimde herhangi bi ihtiyaçınız varsa hiç düşünmeden gidebilirsiniz asla pişman olmazsınız
k.....
Şaziye hanıma oğlumun çıkaramadığı sesler için gitmiştik. Yapılan testten sonra derslerimize başlamış olduk ve bayağı yol aldık az bi yolumuz kaldı inşallah. Şu an çok daha anlaşılır konuşabiliyor oğlum. Her randevumuza isteyerek ve severek gitmesi de bizim için bir artı oldu. Şaziye hanımın güleryüzünden ve ilgisinden dolayı çok memnunuz. Gönülden tavsiye ederiz
tu...d
Şaziye hanımla 6 yaşında kızımızın 10 harfi tam çıkaramaması ve bazı harflerinde çıkışını yanlış yapmasıyla seanslara başladık. Okulda fark edilmeyen dikkat eksikliğini fark etmesi ve bizi yönlendirmesiyle bu durumunda tedavisine başladık. Böylelikle sürecimiz çok daha verimli ve güzel geçti. Çok ilgili çok neşeli ve işinin uzman iyi ki yollarımız kesişmiş. 1 sene gibi bir sürede dikkat eksikliğine rağmen bu kadar harfi tamamlamış olmamız büyük başarı.
na....
Ömer Akif’in 7-8 sesle ilgili sıkıntısı vardı. Özellikle bazı sesleri çıkarmakta sıkıntı yaşıyordu.Fakat beklentimizin aksine o kadar hızlı gelişme gösterdi ki, çok şaşırdık.
Ömer şimdi hemen hemen sorun yaşadığı tüm sesleri düzgün söyler hale geldi sayenizde.Yaklaşık 5 aydır 15 günde ya da 3 haftada bir aralığında gittiğimiz halde bu kadar güzel gelişme göstermesi bizi çok mutlu etti.
Ayrıca Şaziye Hanım’ın bir eğitimci olması bu konuda bir avantaj olduğunu düşünüyorum.Şaziye Hanım’ın çocuğa karşı olan yaklaşımı çok iyi. Bu da bir eğitimci olarak çocuk psikolojisini bildiğinden kaynaklandığını düşünüyorum.Her gittiğimizde kapıda karşılaması ve o güler yüzlülüğü bizi başta motive ediyor
Samimi ve sıcak yaklaşımınız için
zu...h
Araştırmalarım sonucu hem evime yakın olması hemde alanında doçent olması sebebiyle tercih ettik hocamızı.kızım 2. Sınıf ve r ile ş harflerini söylemekte zorlanıyordu.ilk değerlendirmede bize genel bilgi verdi.ortalama kaç seans olacağını söyledi. Çocuklara yaklaşımı çok sıcak ve içten gerçekten. Ödevleri dikkatle veriyor ve takip ediyor.hızlı bir şekilde sorunumuz çözüldü.içtenlikle arayışta olanlara tavsiye ederim
hü...k
4,5 yaşındaki kızım bazı sesleri çıkartamadığı için Şaziye hanımdan terapi almaya başladık kısa sürede çok güzel sonuç aldık. Kızım her seansa severek gidiyor. İlgisi harika İyi ki tanıdık kendisini
Saziye Hocam ile 2. seansimiz. Kendisini ozel durumu olan oğlum icin dil konuşma terapisti arastirirken buldum. Ilk konusmamizda meslek etigi , alan hakimiyeti ve kararliligi beni cok etkiledi. Pozitif ve aile ile is birligi icinde bir uzman. Ayrica dil terapistleri arasinda doçent olarak gordugum nadir isimlerden. . . Cok cocuk gormus ve en onemlisi anne olan terapistimiz seans sonrasi uzunca seansın nasil gectigini , neler yaptiklarini ve evde nasil destekleyeceğimi izah etti. . Cocugumun dosyasini incelerken agladigimda da yutkunmasi , acimi paylasmasi kalbinde cocuklara , uzgun ve tecrubesiz annelere kocamaaaan bir yer oldugunu gosterdi. Dilerim herkes kendisi ile bir sekilde tanisir.
Sevgili Şaziye Hanım’a beş yaşındaki kızımı dil altı bağı sebebiyle oluşan harf telaffuzlarını düzeltmek için gittik. Bana ve kızıma karşı her zaman pozitif, sıcakkanlı ve anlayışlı yaklaşım sergiledi. 6/7 harfin telaffuzunda yaşamış olduğumuz problemleri beklenilenden çok daha kısa sürede çözüme kavuşturdu. Kızımın özellikle her hafta koşarak gelmek istediği terapistimizden çok memnun ayrıldık. Kendisine teşekkür ederiz.
b....
Şaziye Hanımla 1,5 yıl önce tanıştığımızda oğlumda konuşma geriliği yaşıyorduk. Özel eğitim donanımına da sahip hocamızın emeği ve ilgisi ile artık konuşuyor. Elbette bu uzun bir yol hala eksiklerimiz var. İlkokula hazır olması için Şaziye Hocamla devam ediyoruz. Her terapi sonrası açıklayıcı bilgileri, vermiş olduğu örnekler ve öneriler ama en önemli oğluma olan güveni ile bu güzel yoldayız. İyi bir terapiste denk gelmek çok özel bir şans olduğu için kendisi iyi ki var. Sevgi ve saygılarımızla,
be...
Kendisi çok iyi bir öğretmen, eğitici.. Biz çok memnun kaldık, oğlumun başladığımızda 3 kelimesi vardı, şimdilerde cümle kuruyor.. Düşünen herkese gözü kapalı tavsiye ederim kendisi anne şefkatinde harika bir yıl gösterici.. Allah razı olsun ondan
Şaziye Seçkin Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şaziye Seçkin Yılmaz, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Şaziye Seçkin Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi.
Şaziye Seçkin Yılmaz adresi nerede?Şaziye Seçkin Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çamlık İstanbul
- Şerifali Mahallesi, Turcan Caddesi No: 55/3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şaziye Seçkin Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Şaziye Seçkin Yılmaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Şaziye Seçkin Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şaziye Seçkin Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Şaziye Seçkin Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Şaziye Seçkin Yılmaz ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Şaziye Seçkin Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şaziye Seçkin Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şaziye Seçkin Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Şaziye Seçkin Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Gecikmiş Dil ve Konuşma
İstanbul Konuşma Sesi Bozuklukları
İstanbul Dil ve Konuşma Bozuklukları
İstanbul Akıcılık Bozuklukları
İstanbul Artikülasyon Bozukluğu
İstanbul Çocukluk Çağı Apraksisi
İstanbul Fonolojik Bozukluklar
İstanbul Disleksi (Okuma Bozukluğu)
İstanbul Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri