Göz Hastalıkları Randevusu
Botoks
Göz Kapağı Estetiği
Preoperatif Değerlendirme
em...
İki kızımla gittiğim muayene guler yüzleri ilgileri kendimizi rahat hissetirmeleri bizi çok mutlu etti belkis hanımın yardımları ile 3 yaşındaki kızımla çok güzel Bi deneyim oldu bizim için çok teşekkürler şiddetle tavsiye ediyorum
fe...g
Alerjimden dolayı iki tane damla yazdılar ve ilk haftadan faydasını gördüm. Ortam hijyenik, güleryüzlüler tavsiye ederim.
Sebahattin Bozkurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sebahattin Bozkurt, Göz Hastalıkları. Size Sebahattin Bozkurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Botoks, Göz Kapağı Estetiği, Blefaroplasti.
Sebahattin Bozkurt adresi nerede?Sebahattin Bozkurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk mah, Karaoğlanoğlu Cad, No:20 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sebahattin Bozkurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sebahattin Bozkurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sebahattin Bozkurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sebahattin Bozkurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sebahattin Bozkurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sebahattin Bozkurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Sebahattin Bozkurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.