Süphan Hava Yolu Kavşağı 1. Kilometre, Edremit, Van

Genel Cerrahi Randevusu

Morbid Obezite Cerrahisi

Obezite Cerrahisi

SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Doç. Dr. Sebahattin Çelik 1980 Van-Erciş doğumludur.Çelik İlkokul eğitimini Erciş’ de tamamladı. Ortaokul ve lise eğitimini ise Van merkezde eski adıyla Vangölü Anadolu Lisesi’nde tamamladı.1999 ÖSS sınavında Van birincisi ve Türkiye derecesi ile Hacettepe İngilizce Tıp Bölümünü kazandı.2005’ de Hacettepe Genel Cerrahi Uzm. Başladı ve 2011 de tamamlayarak Van’ a atandı.Van Depremi döneminde Van’ dan ayrılmayarak çalışmaya devam etti. 2014’ de Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesine başladı. 2015’ de 3 ay süreyle Almanya/Hannover’ de organ nakli eğitimi aldı. Van’ a dönünce 13 böbrek nakli ameliyatında bulundu. 2018 de Doçent oldu. Biyositatistik alanında yüksek lisansını tamamlayarak
2. Uzmanlığını aldı.2019-2021 döneminde Van Bölge Eğitim-Araştırma Hastanesinde Başhekim olarak idari görev yaptı. Pandemi döneminde Van’ nın sağlık yükünü taşıyan hastanenin sevk ve idaresini başarı ile tamamladı. Halen Van YYÜ Tıp Fak. Öğretim üyesi olarak çalışmaktadır. Yaklaşık 14 yılda binlerce hastanın tedavisinde bulundu. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Konum: SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sleeve Gastrektomi (Tüp Mide) Ameliyatı

Şu ana kadar denk geldiğim en iyi genel cerrahi doktor o kadar ilgili ki tüp mide ameliyatı için yanına gittim ilk günden beri o kadar güzel ilgilendiki iyiki yanında ameliyat oldum diyorum ameliyat sürecinden sonraki sürelerde bile çok fazla ilgileniyor en ufak sorunda kendisine rahatlıkla ulaşa bilirsiniz iyiki kendisi beni ameliyat etti r fit bir bayan olmam da ki kahraman doktor iyiki varsınız

Konum: SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu

tüp mide ameliyatı oldum ve bu anelyat süreç öncesi ilgi alakası güler yüzü hiç bitmedi ameliyata girene kadar çok destek oldunuz ameliyat sonrası eliniz okadar hafifti ki ahım şahım Bi ağrım olmadi 4 gün ayaklandı ameliyatında ilgili tek sorunum olmadi 6 ayda 40 kilo verdim sorunsuz iyki sizi tercih etmişim elinize emeğinize sağlık başarılarınızın devamı dilerim

Sebahattin Bey gerçekten hastalarıyla çok güzel ilgilenen ayrıca sleeve gastrektomi konusunda işinin iyisi. Kendisi tüp mide ameliyatımı gerçekleştirdi. Kontrollerime devam ediyorum.

Ben gayet memnun kaldım. Sebahattin Hocamız çok ilgili ve çok bilgili bir insan. 20 Aralık tarihinde tüp mide ameliyatımı gerçekleştirdi. Rutin kontrollerimize kendisi ile devam ediyoruz.

I

Sebahattin Bey gözüm kapalı güvenebileceğim doktorlardan bir tanesi. Kendisi çok da güvendim. Tüp mide ve mide fıtığı ameliyatı oldum. Ameliyat sırasında komplikasyon oldu ama sıkıntısız, sorunsuz bir şekilde şu anda sağlığıma geri döndüm bu da doktorumuza olan güven ve inancımızla oldu. Şu anda hiçbir şeyim yok.

Sebahattin Bey tüp mide ameliyatımı gerçekleştirdi. Ben ameliyatımdan çok memnun kaldım. Sebahattin Bey çok iyi, sıcakkanlı bir insan. Öncelikle sizi anlamaya odaklı olup, kendi bildiğini okumayan, ne istediğinizi öğrenip öyle çalışan bir doktor.

Sebahattin Bey'e eşim muayene oldu. Eşimin fıtık ve şeker sorunu vardı. Ameliyatı güzel, başarılı geçti. Şu anki halinden çok memnunuz. Kendisinin ellerine sağlık. Gerçekten başarılı bir ameliyat olmuştu.

Konum: SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morbid Obezite Cerrahisi

Merhabalar ,ben tup mide ameliyati olalı 10 günü geçti.Sali günü ameliyat oldum perşembe günü taburcu oldum.Taburcu olduğum perşembe gününden itibaren hiç bir ağrım ya da şikayetim olmadı.Sebahattin bey ameliyat olmadan önce açık ve net bir şekilde süreci anlattı, her zaman kibar ve anlayisliydi.Saglik gercekten çok önemli bir konu ,bilgili ve işin ehli ,güveneceğiniz bir doktorunuzun olması çok önemli. Sabahattin beyden Allah razı olsun her konuda destek olup ameliyatimi yaptığı için.

Konum: SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer

Babamın kasık fıtığı ameliyatını Sabahattin hoca yaptı . Başarılı bir ameliyat oldu babam şuan gayet iyi ameliyat ve ameliyat sonrası kontroller de çok yardımcı oldu...Buradan da kendisine teşekkür ediyorum.

Konum: SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu

Annemi safra kesesinden ameliyat etti ameliyati başarılı geçti sağolsun hocamız ilgili alakalı burdan da teşekkür ediyorum..