Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ah...k
Telefon numarası doğrulandı
Ben Ahmet Bıyık AKŞEMSETTİN İLKOKULU nda öğretmenim .Geçen yıl Mart ayında fıtk rahatsızlığımdan dolayı ameliyat olmam gerekiyordu Sayın SEBAHATTİN TAHTA Beye gittim ameliyathanede biraz problem oldu doktor bey beni ameliyat etmek için fedakarlık etti ameliyatından çok memnun kaldım kendisine çok teşekkür etmek istiyorumm geç te olsa iyiki varsın doktor bey. Daha önce bu köşenin varlığından haberim yoktu bu nedenle bu teşekkür gecikti sayın DOKTOR um kusura bakmayın lütfen
Sebahattin Tahta isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sebahattin Tahta, Genel Cerrahi.
Sebahattin Tahta adresi nerede?Sebahattin Tahta şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Cad. Amasya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sebahattin Tahta isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sebahattin Tahta online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sebahattin Tahta isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sebahattin Tahta bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sebahattin Tahta ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sebahattin Tahta hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Sebahattin Tahta hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar