me...ç
Doktor bey in ilgisi insanlığı yanındaki asistanları tam anlamıyla harika annemin katarakt operasyonunu gerçekleştirdi çok memnun kaldım teşekkürler.
şa....
Sebahattin bey annemin göz ameliyatını gerçekleştirdi.çok memnun kaldık.iyi bir hekim olmasının yanında iyi bir insan olması bizi çok sevindirdi.samimi,dürüst ve tevazulu yaklaşımı ona inanmanız için yetiyor.hastasına güven veriyor.Kayserimiz için bir şans olduğunu düşünüyorum.başarılarının devamını diliyorum.
de...8
bu gün annemiz ikbal demiryürek gözünden ameliyat oldu.op.Dr.sebahattin taşkıran beyin ve ekibinin ellerine sağlık doktor beye sonsuz teşekkür ederiz.adı sanı bilinen çok doktora fark atarak mesleğinin zirvesinde; yüce ALLAH,dan başarılarının devamını dileriz...
be...ş
BUGÜNE KADAR GÖRDÜĞÜM DALINDAKİ EN İYİ HATTA EN MÜKEMMEL DOKTORDUR,İNSANLIĞI,KİBARLIĞI VE HASTASINI BİLGİLENDİRMESİ İLE '1' NUMARA. DAHA İYİ YERLERDE GÖRMEK DİLEĞİYLE....
Sebahattin Taşkıran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sebahattin Taşkıran, Göz Hastalıkları.
Sebahattin Taşkıran adresi nerede?Sebahattin Taşkıran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeniköy Mahallesi 106. Sokak No:11 Döşemealtı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sebahattin Taşkıran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sebahattin Taşkıran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sebahattin Taşkıran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sebahattin Taşkıran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sebahattin Taşkıran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sebahattin Taşkıran hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Sebahattin Taşkıran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.