Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü mezunuyum. Lisans eğitimim boyunca çeşitli hastanelerde ve rehabilitasyon merkezlerinde uzman terapistler ile çalışma fırsatı buldum. Şu anda kendi merkezim olan Foneva Dil ve Konuşma Merkezinde hizmet veriyorum.

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Randevu +17 daha fazla

Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi

Akıcılık Bozukluğu Terapisi

Aprakside Konuşma Terapisi

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Foneva Dil ve Konuşma Merkezi • Dil ...daha fazlave Konuşma Terapisi Randevusu daha az

Anaokuluna giden kızım için geçen sene Sebila Hanım'a danışmıştık. Kızımın bazı harfleri çıkarırken zorlanması ve 1.sınıf a başlayacak olması sürecimizi hızlandırdı. Bildiğimizin aksine kızımın 10 harfte sıkıntısı olduğunu ve artükülasyon bozukluğu olduğunu öğrendik ve hemen çalışmaya başladık. Çok ilgili ve sevecen bir hanım. Kızımla güzel bir iletişim kurduğu için süreç bizim için daha iyi ve anlaşılır oldu.
Söylemediği birçok kelimeyi artık çok rahat söyleyebiliyor .

Telefon numarası doğrulandı

Sebila hanımla yaklaşık olarak 8 ay çalıştık ve kızımın ilerleyişini görmek çok güzeldi. Sabırlı, anlayışlı ve çocukların dilinden anlayan bir dil terapisti.Biz kızımla çok memnun kaldık.Konuşması anlaşılabilir hale geldi.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Foneva Dil ve Konuşma Merkezi...daha fazla • Artikülasyon Bozukluğu Terapisi daha az

Anaokulu sürecinde oğlumda (k gibi) bazı seslerin olmadığını ve bazı harfleri de karıştırdığını fark ettik. Mesela kitap yerine tipat diyordu. 1. Sınıfa başlamadan önce bu konuda destek almamız gerekeceğinin bilinciyle Sebila hanımın kapısını çaldık.. Kendisi oğlumun hangi seslerde sıkıntı yaşadığını tespit ederek nasıl bir yol izlenilmesi gerektiğini bizlere izah etti. Güler yüzlü ve oldukça ilgiliydi. Kafama takılan her sorumu büyük bir sabırla cevapladı. Güzel ve verimli bir süreçle sıkıntı yaşadığımız harflerimizi düzelttik. Ben Sebila hanımı bir terapist olarak değil öğretmen olarak tanıtmıştım çünkü bizim için öyleydi.. Kendisi de harfleri bitirdiğimizde minik sürprizlerle oğlumu mezun etti :) 1. sınıfta birçok arkadaşı harfleri karıştırırken biz böyle bir sorun yaşamaksızın okuma yazmayı öğrendik. İyi ki yollarımız kesişmiş.

Telefon numarası doğrulandı

Çocuğumun çıkaramadığı bazı harfler vardı ve bazı cümleleri anlaşılmıyordu. Sebila Hanım,ın titiz çalışmaları sonucunda tüm harfleri hızlı bir şekilde düzeltti.

Konum: Foneva Dil ve Konuşma Merkezi • D...daha fazlail Terapisi daha az

Merhaba ben Hülya oğlum Ahmet Tahir için Sebile Hanım'la iletişime geçtim oğlum da gecikmiş dil dil konuşması vardı Sebile Hanım'dan randevu almak kolaydı zorluk yaşamadım gittiğimde Sebile Hanım güler yüzlü bir şekilde bizi karşıladı oğlumla ilgilendi ve beraber terapilere başladık biz Terapiye başladığımızda oğlum 3 yaşındaydı ve yapılan tetkikler sonucunda 9 ay iletişim konusunda geri oldu saptandı ve Sebile Hanım'la Biz çalışmalara başladık her hafta düzenli çalışmamız oldu ilk başta oğlum zorlandı ama Sebile Hanım gerçekten bu konuda işini çok iyi yapan birisi oğlum 2 hafta alışmaya başladı severek gittik isteyerek gittik ve sonucunu aldık Sebile Hanım'ın önerilerine dikkate alarak biz de evde çalışmalarımızı yaptık oğlum şu anda 6 yaşında ve artık her şeyi söylüyor