Kocaeli şehir Hastanesi'nde muayene oldum. Kendisinden Allah razı olsun onlarca doktora gittim herkes geçici çözüm buldu. Kronik kulak enfeksiyonum tekrarladı sürekli. Sebebini kimse bulamazken Sebla hanım buldu. Defalarca çağırdı tedaviyi tamamladı. Artık tekrarlamıyor. Çok teşekkür ederim kendisine. Çok bilgili ve kendini geliştirmiş kibar bi doktor.
me...k
Babamı kulak çınlaması işitme kaybı ve baş dönmesi sıkıntısı sebeni ile birkaç hastaneye gittik sonuç alamadık. Şana eseri aldığımız tandevu sayesinde doktor hanımı tanıdır. Çok ilgili ve detaylı muayene sonucu teşhisimizi koydu. Tedavimiz çok başarılı ilerliyor. Doktaır hanıma ben ve babam mehmet enver kavak teşekkürlerimizi iletiyoruz iyiki varlar.
Sebla Çalışkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sebla Çalışkan, Kulak Burun Boğaz.
Sebla Çalışkan adresi nerede?Sebla Çalışkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İbni Sina Mah. Sopalı Mevkii Derince
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sebla Çalışkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sebla Çalışkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sebla Çalışkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sebla Çalışkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sebla Çalışkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sebla Çalışkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Sebla Çalışkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli Kulak Burun Boğaz Doktorları
İzmit Kulak Burun Boğaz Doktorları