Nöroloji Randevusu
Parkinson Takibi
Sinir Blokajı Enjeksiyonu
Uyku Testi (Polisomnografi)
Prof. Dr. Şebnem Bıçakcı Muayenehanesi
Ekim 2022 itibariyle kendi özel muayenehanemde hizmet vermekteyim. Algoloji yan dalım mevcuttur.
gö...n
Düşme şikayetiyle babaannemi götürdük.Şebnem hocamın ilgisine hayran kaldık.Çok detaylı bir muayeneydi.Kullandığı ilaçların düzenlemesinden, hastasıyla olan diyaloğundan, yönlendirmelerinden çok memnun kaldık.Hocama buradan bir kez daha çok teşekkür ederiz.
Babamın yaşadığı sıkıntılar üzerine Şebnem Hoca ile tanışma fırsat yakaladık.1 saat süren bir muayene süreci var. A dan z ye her şeyin konuşulduğu bütün ihtimallerin değerlendirildiği bir muayene. Güler yüzlü insanı kaygılarından arındıran çok çok iyi bir hekim. Babamın yaşadığı sıkıntıları tedavi etmenin yanında sebebini bulmak adına bizimle çok ilgilendi tüm ihtimalleri değerlendirip başka branşlardaki hocalarla görüşmemizde yardımcı oldu. Günlerce hastanede ilgilendi ve bizi bilgilendirdi. Hiç bıkmadan tüm sorularıma yanıt verdi. İnsanlara şifa dağıtmak için dünyaya gelmiş adeta. Allah razı olsun kendisinden.
g....k
Şebnem Hoca, sadece migren şikayetimin nasıl çözüme kavuşacağının yanında tedavi sürecinde yapmam gerekenler hakkında da çok detaylı bilgiler vererek çok ilgili davrandı, her şeyi detaylıca açıklayarak tedavi sürecine ek diğer şikayetlerim hakkında da bilgiler vererek yardımcı oldu.
Hasta
Hocama annemin nörolojik durumu için bugün başvurduk. Hocamız bize uzun bir zaman dilimi ayırdı. Detaylı bir açıklama yaptı çok memnun kaldık kendisine teşekkür ederiz.
s....e
Kendisine bir yakınımın tavsiyesi ile ilk kez gitmiştim. Süreçte kendisinin ilgisi ve alakası çok iyiydi. Her şeyiyle çok memnun kaldım. Hem ağrı hem de unutkanlıkla ilgili problemlerim vardı. Bununla alakalı kendisine gittim hem konuşarak hem tedavi olarak çok yardımcı oldu. Son derece güleryüzlü, samimi ve kibardı. Aynı sorunu yaşayan bir yakınım olursa kendisini mutlaka öneriririm tavsiye üzerine gittim çok memnun kaldım.
l....a
Kendisinden çok memnun kaldım. Kronik baş ağrısı için kendisine gittim süreçte hem fikirleri hem de bana uyguladığı tedavi çok iyiydi. Şu an tedavim sonlandı çünkü iyiyim. Her yönüyle kendisinden memnun kaldığımı söyleyebilirim.
z....
Kahramanmaraştayız ben de hekimim. Dieğr hekim arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Şebnem Hanım'a ulaşmıştım. Ben ulaştığımda üniversitede çalışıyordu. Kardeşim 1 yıl öncesinde beyin kanama geçirmişti. Takiplerimizi kendisi sağlıyor. Şebnem Hanım'ın beyin kanamaları, damar hadiseleriyle iglili tecrübesinden faydalanıyoruz önerilerine uyuyoruz. Hocamızdan memnunuz.
t.....
Yıllardır kendime çare aradım doktor doktor gezdim ama bulamadım. Allah Şebnem Hanım'dan razı olsun. Kendisi mükemmel bir doktor. Ben çok çok memnunum. Ani baygınlıklarım oluyordu, yürüyemiyordum ve şiddetli eklem ağrılarım oluyordu. Şebnem Hanım benimle konuştu ve ilaç verdi. Tedavisinden sonra ben kendime geldim. Allah ondan bin kere razı olsun. Her gün kendisi için dua ediyorum.
Doktorumdan çok memnunum. Beyin için hipertansiyon rahatsızlığım için kendisi ilaç tedavisi uyguluyor. Tedavimden memnunum. Hastalığım düzeldi.
r.....
Şebnem Hanım'ın ilgisinden ve bana uyguladığı tedavisinden çok memnun kaldım. Baş ağrısı sorunuyla kendisine gitmiştim. Bana gösterdiği tedaviden bu yana baş ağrılarım azaldı. Kendisinden çok memnun kaldım.
Şebnem Bıçakcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şebnem Bıçakcı, Nöroloji. Size Şebnem Bıçakcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Nöroloji Randevusu, Baş Ağrısı Tedavisi, Baş Dönmesi Değerlendirmesi, Migren Tedavisi, Migren Botoksu, Alzheimer Takibi, Felçli Hasta Takibi, Derin Beyin Stimülasyonu, Beyin Anjiyosu, Baş Ağrısı Değerlendirme.
Şebnem Bıçakcı adresi nerede?Şebnem Bıçakcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 100. Yıl Mah. 85151 Sk. Asal Yapı No:28 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şebnem Bıçakcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şebnem Bıçakcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şebnem Bıçakcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şebnem Bıçakcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Şebnem Bıçakcı hangi dilleri konuşuyor?Şebnem Bıçakcı ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şebnem Bıçakcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şebnem Bıçakcı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şebnem Bıçakcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Şebnem Bıçakcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şebnem Bıçakcı hangi sigortaları kabul ediyor?Şebnem Bıçakcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Nörologlar