Beştepe Mah. Alparslan Türkeş Cd. No:47/2, Yenimahalle, Ankara
Solunum Rehabilitasyonu
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
İnme Rehabilitasyonu
TheraPi Fizyoterapi ve Egzersiz Merkezi
Fzt. Şebnem Burcu Akgün , TheraPi Fizyoterapi ve Egzersiz Merkezi nde hizmet vermektedir.
d.....
Parkinson hastasıyım. Şebnem Hoca bu konuda tecrübeli ve sorun neyse ona odaklanıyor. Oldukça disiplinli, dakik ve samimi bir ortamda çalışıyoruz. Temiz ve nezih bir ortamda, itinayla eksiklere odaklanıyor. Tavsiye ederim.
ka...n
Mesleğim gereği sürekli sırt ağrıları çekmekteydim. Şebnem Hoca’dan aldığım manual terapi sayesinde bu ağrılarım azaldı. Her ay 4 sefer olmak üzere düzenli olarak terapi aldım. Özellikle boyun ve sırt bölgesindeki ağrılarımda çok faydasını gördüm. Şimdi de tavsiyesi üzerine yine kendi hocalığında pilates dersleri almaktayım. 4 aylık pilates sonucunda ağrılarımın neredeyse tamamen bittiğini söyleyebilirim.
ay...
Uzun zamandır pilatese gitmek için yer araştırıyordum therapi egzersiz merkezini buldum. Fizyoterapist olması sebebiyle Şebnem hocayı tercih ettim reformer pilates sayesinde sıkılaştım boyun ve sırt ağrılarım için kendisinden Manuel terapi aldım ağrılarım tamamen geçti. Therapi merkezinde otopark sorunu yok ve ulaşımı kolay merkeze gittiğimde beni çok sıcak ve guler yüzle karşıladı ve ortamın hijyenik olması tercih sebebimdi seanslar hakkında ve Manuel terapi hakkında detaylı ve açıklayıcı bilgiler verdi pilates seanslarima gerçekten severek katılıyorum.
d.....
Pilates için uzun arayışlar sonunda Şebnem Hanım ile tanıştım. Kendisinin fizyoterapist olması pilates için tercih etmemin en önemli nedenlerindendi. Merkezi çok nezih, ulaşımı kolay. Park sorunu yaşanmıyor. Güzel enerjisi ile seanslarımız çok keyifli geçiyor. Her ders için özel program oluşturuyor. Ayrıca birebir özenli ilgisi ile yapamam dediğim hareketleri bile yaptım. Esnekliğim arttı. Pilates sonrası kendimi çok çok iyi hissediyorum. Seanslarımız bittikçe yenilemeyi kesinlikle düşünüyorum.
sm...k
Kendisine sırt ağrılarım için başvurmuştum. 2 seans medikal masaj önerdi. Uygulama sırt ağrılarımı azalttı. Masaj sırasında kupa, kuru iğne, sıcak uygulaması gibi tekniklerle kasılan kaslar rahatlatıldı. Sonrasında kinezyo bandı uygulandı. Ertesi gün beklenildiği üzere spor yapmış gibi ağrı oldu fakat 3-4 gün sonra ağrılar tamamen geçti. Fiziksel imkanlar yeterliydi. Seanslar sırasında başka kimse yoktu ve süreç boyunca mahremiyet dikkat edildi. Çevresinde sokaklar da park yeri bulmak mümkün, ulaşımı kolay merkezi bir konumda. Almış olduğum tedaviden memnun kaldım, tavsiye ederim.
nu...a
Şebnem hanımın çok güler yüzlü ve samimi olmasının yanı sıra gerçekten işinin hakkını vererek yapan birisi. Kendisinden boyun ve bel fıtığım için manuel terapi aldım.(daha önce başka fizyoterapistlerden almıştım) ama şebnem hanım nokta atışı direk ağrılarımı bulup çok güzel bir şekilde masaj yapıyor.bir çok teknik uygulayarak rahatlamamı sağlıyor.herkese tavsiye ederim
pe...k
Şebnem hocamin rehabilitasyon hastasıyım ve çok iyi hissediyorum kendimi.. Yuruyusum dengem kuvvetim onun çabası ve hoşgörüsü ile günden gune daha da iyileşti..
t.....
Şebnem hoca ile tanışmam 2 yıl pilates yapıp o sırada elimde olmadan 4 hoca değiştirmem sonrasında oldu.Boynumda düzleşme ve fibrozmiyarji, sol dizimde ise kazadan sonra yapılan ön çapraz ameliyatı sonrası bacak güçsüzlüğü vardı. Boyun ile ilgili manuel terapiye başladım. Ağrılı bir tedavi olmasına rağmen hocamın anlayışlı ve kibar davranışları, tüm vücudu çok iyi tanıması sayesinde 2 seansta bile büyük ilerleme katettik. Şebnem hoca sayesinde Boyun ağrısı ve baş ağrısı olmadan gezmek hayat kalitesini çok arttırıyor. Daha önce pilates deneyimimden kaynaklı Şebnem hocanın yaklaşımı ile pilates derslerine keyifle gelmeye başladım. Vücudu çok iyi tanıması hareketlerin sakatlık yaşamadan (sakatlanmaya çok müsait sıkıntılarım olmasından) tamamlanması, herkesin gücüne göre hareketleri ve egzersizleri düzenlemesi çok başarılı bir durum. Zamanlama konusunda dakikliği, iş yoğunluğumda dersleri organize etmesi ve bir çok pilates ve terapi salonunda olmayan hijyeni sağlaması tercih etme sebebim
t...
Bel ve sırt ağrıları şikayetinden dolayı arkadaş tavsiyesi ile başvurdum. İşini severek ve özenli yapan bir uzman. Düzenli olarak gitmeyi planlıyorum. Ben de başka bir arkadaşıma tavsiye ettim.
n...
Ben bir arkadaşım vesilesi ile tanıştım Şebnem hocamla. 3 adet olgun fıtık, disk kayması ve skolyoz rahatsızlığı mevcut. Raporları inceledi kendisi, notlar aldı ve sonra 4 seans Manuel terapi tedavisi planladık. Her bir terapi süreci bana oldukça iyi geldi. Şimdi aletli pilates ile devam ediyoruz. Çevremde benzer rahatsızlıklardan muzdarip arkadaşlarıma Şebnem hocayı tavsiye ediyorum. Güler yüzlü, anlayışlı, sabırlı olmasıyla benim sürecime yardımcı olan bir kolaylaştırıcı.
Şebnem Burcu Akgün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şebnem Burcu Akgün, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Şebnem Burcu Akgün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Normal Randevu, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Kuru İğneleme, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Medikal Masaj, Felç.
Şebnem Burcu Akgün adresi nerede?Şebnem Burcu Akgün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beştepe Mah. Alparslan Türkeş Cd. No:47/2 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şebnem Burcu Akgün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şebnem Burcu Akgün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şebnem Burcu Akgün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şebnem Burcu Akgün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Şebnem Burcu Akgün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şebnem Burcu Akgün tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şebnem Burcu Akgün hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Şebnem Burcu Akgün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizyoterapistler