Ülkü Mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:5, Altındağ
di...r
Tam 40 gün, bunun 20 günü yoğun bakım, 20 gününde Numune Hastanesinin Enfeksiyon servisinde annem yatmış bulunmaktadır. Bu sure zarfında bize her konuda, ama her konuda, her şeyden önce hastanede olduğumuzu hissettirmeyen Şebnem Hocama o güler yüzlülüğüyle, şefkatiyle, sorulan sorulara en sakin ve en güzel yorumlarıyla hastayı ve hasta yakınını mutlu eden biricik sevimli mi sevimli saçları güzel Şebnem Hocama çok teşekkür ediyorum. Güler yüzlülüğü ve sıcacık davranışları personeline de yansımış bulunacak ki, kendisi vesilesiyle onlara da çok teşekkür ediyorum.Hani bi laf vardır, Allah düşürmesin ama eksikliğinde göstermesin, evet hastaneye kimse düşmesin, ama düşerse de Şebnem Hocam gibi anne şefkati gösterene düşsün :-) Herşey için çok teşekkür ederim...
Şebnem Eren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şebnem Eren, Enfeksiyon Hastalıkları.
Şebnem Eren adresi nerede?Şebnem Eren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ülkü Mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:5 Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şebnem Eren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şebnem Eren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şebnem Eren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şebnem Eren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şebnem Eren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şebnem Eren hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Şebnem Eren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ankara Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Çankaya Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları