Çok ilgili ve bilgili bir doktor. Erken menopoz için gittiğimde beni rahatlatıp çözüm önerisinde bulundu.
ş.....
Urla Devlet Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr Kadın doğum uzmanı Dr Şebnem Gönen Yağcı mesleğini severek ve özenle yapan bir doktor. Hastalarını büyük bir içtenlikle , özenle ve samimiyetle kabul ediyor ve en önemlisi güven hissi veriyor. İdrar kaçırma problemim vardı. Bir ay önce başarılı bir TOT operasyonu geçirdim. Sonuçtan çok memnunum.
se...l
Urla Devlet hastanesinde, her zaman gittiğim doktorumda randevu bulamadığım için, Şebnem hanıma randevu alarak başladı hikayemiz.1 yıldır Şebnem hanımın hastasıyım.Hasta doktor ilişkisinden çok, kadın olarak kendimi bu kadar rahat hissettiren, güler yüzlü, akademik olarak çok ama çok donanımlı, doğru teşhiste bulunarak, tedaviyi kısa sürede neticelendiren canımm doktorum.Uzun zamandır sıkıntılı olduğum, idrar kaçırma ile ilgili sorunumda, TOT ameliyatımı yaptı.Öncesinde ve sonrasında yakından samimi ilgisiyle, Şebnem hanım Devlet hastanesi doktorlarına karşı olan ön yargımı tamamen ortadan kaldırmış oldu. Canım Doktorumu her kadınada tavsiye ederim.
me...e
Canım doktorum şebnem hanıma iyki gitmişim kişiliği ilgisi alakası size huzur veren bir yapısı var doktoruma ılk rutin bir kontrol diye gittim fakat ilk kez bu kadar detaylı muayne eden bir doktorla karşılaştım ona anlatmadığım bir sürü problemi tek seferde bana söyledi amelıyat oldum bağırsak sarkmam mesane sarkması vardı bunun yanı sıra geçmiş doğumdan kaynaklı sorunlarıda tedavi etti ve ağrısız acısız iyileştim yaptığı işlemden inanılmaz memnun kaldım gaz sorunlarım bitti idrar kaçırmam bitti ve tazelenmiş hissediyorum kendimi hastanede yatarkende doktorum çok ilgilendi çevremdeki herkes ona gidiyor ve onlarda çok memnunlar iyki urla devlet hastanesi ne böyle bir doktor gelmiş güvenerek ona inanarak aklında hiç bir soru işareti kalmadan herkesin gitmesi gereken bir doktor iyki varsınız...
Şebnem Gönen Yağcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şebnem Gönen Yağcı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Şebnem Gönen Yağcı adresi nerede?Şebnem Gönen Yağcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Torasan Mahallesi Özbek Yolu Caddesi No:15 Urla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şebnem Gönen Yağcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şebnem Gönen Yağcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şebnem Gönen Yağcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şebnem Gönen Yağcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şebnem Gönen Yağcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şebnem Gönen Yağcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Şebnem Gönen Yağcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları