1997- Marmara Üni. Tıp Fak. Kadın doğum ihtisasımı tamamladı,
1997-2002 İstanbul Zeynep kamil Doğumevi
2002-2013 Bursa Şevket yılmaz eğitim araştırma hast de ve aynı zamanda özel muayenehanesinde çalıştı.
Halen kendine ait özel muayenehanesinde hasta kabul etmektedir.
Doğanköy Bursa Şehir Hastanesi, Nilüfer
Bursa Şehir Hastanesi
Gayet memnun kaldığım bir doktor.İnternet üzerindeki yorumlara dayanarak gitmeye karar verdim.Doğru bir karar almışım gittiğimde hastasına çok sıcak kanlı ve ilgili bir hekim ile karşılaştım.Tedavimde olumlu sonuç aldım çok memnunum.Herkese tavsiye ederim.
se...3
İki çocuğumu onun kontrolü altında dünya getirdim.Çok memnunum hastalarinla yakından ilgilenen bir doktor çok mükemmel başka hiçbir söze gerek yok
gü...c
Dr Şebnem Hanım gebelik takiplerime düzenli olarak ve kendisine her konuda ve her zaman güvenerek gitmemi sağladı.Zorlu ama sonu mutlulukla bıten bir doğum gerçekleştirdim.Kızımda aynı doktoru gibi yüzü gülen sıcakkanlı bır cocuk Dr ŞEBNEM İNAL 'a her şey için teşekkür ederiz.
b....ş
3 yıllık evliyim ve vajinismus problemimi artık kabullenmiş ve böyle yaşıyorken , bir akrabam sayesinde, Dr. Şebnem İnal ile tanıştık. Bana verdiği güven ve yakınlıkla bu sorunumu halledebildim. Şimdi ötelediğim ve beklediğim günlerime üzülüyorm. Ailecek ona sevgi ve şükranlarımızı sunuyoruz .Herkese sağlıklı günler diliyorum
hü...k
Dr.Şebnem İnal ile 8 yıl önce oğlumun gebelik takibi ve doğumda tanıştık. Her zaman memnun kaldık. İkinci gebelikte de başka adres aramadan ona ulaştık. Şu anda özel muayenehanesinde çalışıyor. (eskiden devlet hast.de idi. , Ulaşım sanki daha zordu. ) İkinci doğumum da çok şükür sorunsuz, doktorumun takibinde Jimer hast. kasım 2013 te gerçekleşti. Normal doğumun rahatlığını yaşadım, doktorumun hep yanımda olması çok büyük güven verdi .Her şey için ona teşekkürler ediyoruz.
tü...ı
Doktor Hanımın uyguladığı tedavi sonucunda ailemizin neşe ve yaşam kaynağı olan bebeğimize kavuştuk. Tıbbi bilgisi ve konuya yaklaşımındaki incelik için kendisine çok teşekkür ederim.
se...m
Çok iyi bir doktor, sadece gerekli olan tedaviyi uyguladı.
eb...k
mükemmel bir doktor.
Şebnem İnal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şebnem İnal, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Perinatoloji. Size Şebnem İnal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Şebnem İnal adresi nerede?Şebnem İnal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doğanköy Bursa Şehir Hastanesi Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şebnem İnal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şebnem İnal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şebnem İnal hangi dilleri konuşuyor?Şebnem İnal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şebnem İnal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şebnem İnal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şebnem İnal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şebnem İnal hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Şebnem İnal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Orhangazi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karşıyaka Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Lefkoşa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (5)Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları