Uzm.Dr. Şebnem Tamcı Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi 'nden mezun olmuştur.9 Eylül Üniversitesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilimdalında uzmanlığını tamamlamış olan Şebnem Tamcı Özel İzmir Can Hastanes'inde çalışmıştır.

Doktor Muayenehanesi

C
Konum: İzmir Can Hastanesi Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu

Düşme sonucu ön çapraz bağımda tam kopma oldu. Bu nedenle ameliyat oldum. Ameliyat sonrası rehabilitasyon sürecimi Şebnem hoca ile yürüttük. Kendisi her zaman güler yüzlü, ilgili ve pozitif enerjisiyle bu zorlu süreçte hem gelişimime hız kazandırdı hem de moralimi hep yüksek tuttu. Tedavimin bitmesine son 8 seansım kaldı ve sporcu olmamama rağmen çok rahat bir süreç oldu. Hocama çok teşekkürler.

Konum: İzmir Can Hastanesi Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu

Şebnem doktorum fizik tedavinin duayeni sihirli elleri ve tedavi yöntemleri ile tek geçiyor ve kesinlikle bel fıtığınız var ise mutlak suretle tedavi olmanızı tavsiye ediyorum. Sizi dinleyen ve anlayan doğru teşhis ve doğru tedavi yöntemleri ve tabiki müthiş enerjisi ve sesiyle size yaklaşımı hepsi bir bütün. Tekrar teşekkürler hocam.

Şebnem hocama kendisinde tedavi olan bir yakınımızın tavsiyesi ile gittik. Yoğun ve tekrarlayan diz ağrılarım için gittik. İlk muayenede detaylı bir görüşme yaptı. Ardından yaklaşık yarım saat süren çok detaylı, duruş, mekaniksel uyum ve diz testleri yaptı. Problemin hem dizde hem de belden kaynaklandığını ve bunun nedenlerini uzun uzun anlattıktan sonra Manuel Terapi yöntemlerinden Osteopati tedavisi önerdi. 45 dk civarında yoğun geçen ve yumuşak dokunmalar ve egzersizleri içeren teknikler uyguladı. İlk seans sonrası ağrım kalmadı. Ancak Tedavimi bitirmemi söyledi. Sonraki tedavilerde beden enerjimin ve duruşumun gün geçtikçe arttığını gördüm. Hem ağrım bitti hemde irili ufaklı bir çok ek problemim bitti. Çok derinlikli konuşmaları, güler yüzü, ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. Benim gibi kronik ağrıları olan ve iyileşmekte zorlanan tüm hastalara rahatlıkla tavsiye ederim.