Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
Özel İzmir Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi
Gebelik Takibi ve Muayenesi, Smear Testi,Vajinal Siğil, Kürtaj, Apse Drenajı Tedavi ve Operasyonları, Gebelerde Detaylı İleri Düzey Ultrason Dopler İncelemesi,Rahim Ağzı Kanser Tarama Testi, Spiral Takılması ve Çıkarılması, Menapoz Taraması Meslek ilgi alanlarıdır.
mb...r
ABD de konulan teshisin ikince fikrini almak icin Dr. Tandogan'a basvurdum. Ve tahmin ettigim gibi sonuc aldim. Fevkalade bir insan ve cok iyi bir doktor.
ye...u
Uc tane dusuk yaptim sebnem hanimla tanistim bana uyguladigi tedaviyle hamile kaldim dogum yaptim bir kizim oldu allaha sukur hersey cok guzel sebnem hanim gercekten harika bir insan hamileligim boyuunca hep yanimdaydi gece gunduz aradigimda hep yanimdaydi lutfen sebnem hanimi herkeze tavsiye edin allahimin ve onun sayesinde suan anneyim
se...n
harika bi doktor mükemmel bir kişilik.iki doğumumuda şebnem hanım yaptırdı.sıcak kanlı ve çok cana yakın birisi herkese tavsiye ederim..
ha...ç
ŞEBNEM HANIMLA 2005 YILINDA TANIŞTIK VE HALA DAHA DOKTORUM YANINDA SON DERECE HUZURLU HİÇ BİR ENDİŞEM OLMADAN TEDAVİMİ YADA DOĞUMUMU YAPTIRDIĞIM MÜKEMMEL CANA YAKIN VE İLGİLİ BİRİ ŞEBNEM HANIM GİBİ Bİ DR OLDUĞUM İÇİN KENDİMİ ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUM YOLU HEP AÇIK OLSUN ÇÜNKÜ BUNU EN ÇOK HAK EDEN BİRİ
Şebnem Tandoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şebnem Tandoğan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Şebnem Tandoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Cinsel Terapi, Robotik Cerrahi.
Şebnem Tandoğan adresi nerede?Şebnem Tandoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yunus Emre, Şht. Pilot Volkan Koçyiğit Blv No:18 Karabağlar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şebnem Tandoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şebnem Tandoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şebnem Tandoğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şebnem Tandoğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Şebnem Tandoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şebnem Tandoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şebnem Tandoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şebnem Tandoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Şebnem Tandoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şebnem Tandoğan hangi sigortaları kabul ediyor?Şebnem Tandoğan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Şebnem Tandoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Urla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aliağa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (11)Karabağlar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Magdeburger Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karabağlar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları