Fana(Antinükleer Antikor)
Hemaferez
Yunus Emre, Akyokuş Sk, Meram
Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi
ad...n
Saygıdeğer Şebnem hocam,bir doktor yakınımın tavsiyesi üzerine nezaretinizde çalışan uyku merkezinde 27-08-2014 günü güzel bir gece geçirdim.Her şey çok güzeldi,ayrcı gece bizimle ilgilenen tekniker Bekir bey de çok iyi bir insan.Hocam sayenizde aşırı horlamamın sebebinin uyku apnesi olduğunu öğrendim,inşallah sizin nezaretinizde tedaviye başlamak şahsım için büyük bir onurdur.Yapılacak tedavi sonucu horlama , uykusuzluk vb.şikayetlerden inşallah kurtulacağım (Bu arada üzüldüğüm tek nokta oldu o da yapılan tahliller sırasında kan şekeri oranının biraz yüksek çıkması,onun da artık çaresine bakacağız).Allah sizin gibi hekimlerin sayısını artırsın,gerçekten çok ihtiyacımız var.İlgi ve alakanız için tekrar teşekkür eder insanlık için çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dilerim.Saygılarımla, Adnan Menderes Kahrıman-Mali Müşavir
at...2
SAYIN HOCAM SİZE DAHA ÖNCEDEN TEŞEKKÜR MEKTUBU YAZMIŞTIM. SİZE İLETİLİP İLETİLMEDİĞİ HAKKINDA MALUMAT EDİNEMEDİM.BİLGİLENDİRİRSENİZ MUTLU OLACAĞIM.ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİM.
at...2
SAYIN ŞEBNEM YOSUNKAYA HOCAMA NASIL TEŞEKKÜR ETSEM BİLEMİYORUM. EMEĞİNİ,BİLGİSİNİ HİÇ ESİRGEMİYEN VE HASTALARINA HEM TIBBİ HEM PSİKOLOJİK YÖNTEMLERLE MÜDAHELE EDEREK TEDAVİ EDEN TAM BİR DOKTOR. BU BAŞARILI ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI KENDİLERİNE ŞÜKRANLARIMI BORÇ BİLİRİM EKİBİNE VE O HANIM EFENDİ KARDEŞİME ORADA GÖREV VEREN TÜM YETKİLİLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLER EDİYORUM
Şebnem Yosunkaya Tunçtürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şebnem Yosunkaya Tunçtürk, Göğüs Hastalıkları. Size Şebnem Yosunkaya Tunçtürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fana(Antinükleer Antikor), Hemaferez.
Şebnem Yosunkaya Tunçtürk adresi nerede?Şebnem Yosunkaya Tunçtürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yunus Emre, Akyokuş Sk Meram
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şebnem Yosunkaya Tunçtürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şebnem Yosunkaya Tunçtürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şebnem Yosunkaya Tunçtürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şebnem Yosunkaya Tunçtürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şebnem Yosunkaya Tunçtürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şebnem Yosunkaya Tunçtürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Şebnem Yosunkaya Tunçtürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meram bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Meram bölgesinde SGK kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları