Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Alparslan Türkeş Cad.No:57 Emek Beştepe, Yenimahalle
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
fu...a
Telefon numarası doğrulandı
seçil hanım canım benim ya... sen hayatımdaki iyikilerdensin. önce allah sonra nahide aracılığyla tanıdım seni. ben de obsesiftim çok şükür ki onun sayesinde yendim. bana yeni bir hayat verdi. yeniden doğdum. hayata bakışım değişti. teşekkür ederim herşey için.
es...a
Telefon numarası doğrulandı
Okadar çok seviyorum onu ki anlatamam dışarı bile çıkamıyordum panik atak rahatsızlığımdan dolayı o benim yaşam rehberim doktorum değil de dostum gibi haftaya salı günü yine yanındayım iyiki varsın seçil
ek...m
Telefon numarası doğrulandı
kendisi branşında çok iyi biz ailece kendisini çlok seviyoruz allah yolunu hep açık etsin
ay...l
doktoruma güveniyorum
Seçil Aldemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seçil Aldemir, Psikiyatri.
Seçil Aldemir adresi nerede?Seçil Aldemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alparslan Türkeş Cad.No:57 Emek Beştepe Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seçil Aldemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seçil Aldemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Seçil Aldemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seçil Aldemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seçil Aldemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seçil Aldemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Seçil Aldemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yenimahalle civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar