M-Onep Estetik Ve Plastik Rekonstrüktif Cerraahi Kliniği Nişantaşı
Mimar Kemal Öke Cad. Lal Apt. NO. 23 Daire. 7 Nişantaşı Şişli İstanbul, Beşiktaş

Botoks

Cilt Bakımı +27 daha fazla

Deri Eksizyonel Biyopsisi

Deri Lezyonlarında Biyopsi Ve Kesi Alımı

Dermagrafi(Kalıcı Makyaj(Mikropigmentasyon))

Uzm.Dr. Seçil Engin Uysal M-Onep Kliniği'nde hizmet vermektedir

Ş

Dr Seçil Hanım'a bir ay önce dudak dolgusu ve botox yaptırdım!..Her iki işlem de çok doğal oldu...Çok teşekkür ediyorum kendisine çoookk mutluyum görünümümden!...Ayrıca Seçil Hanım ın güleryüzlü tavrı ve uygulama öncesi açıklamaları size güven verecektir!..Herkese tavsiye diyorum,zaman kaybetmeden Dr Seçil Hanım a uğramalısınız!...