Deri Eksizyonel Biyopsisi
Deri Lezyonlarında Biyopsi Ve Kesi Alımı
Dermagrafi(Kalıcı Makyaj(Mikropigmentasyon))
Tümünü gösterHizmetler
Mimar Kemal Öke Cad. Lal Apt. NO. 23 Daire. 7 Nişantaşı Şişli İstanbul, Beşiktaş
Botoks
Yüz Dolgusu
Yüz Gerdirme
İple Yüz Germe
şe...e
Dr Seçil Hanım'a bir ay önce dudak dolgusu ve botox yaptırdım!..Her iki işlem de çok doğal oldu...Çok teşekkür ediyorum kendisine çoookk mutluyum görünümümden!...Ayrıca Seçil Hanım ın güleryüzlü tavrı ve uygulama öncesi açıklamaları size güven verecektir!..Herkese tavsiye diyorum,zaman kaybetmeden Dr Seçil Hanım a uğramalısınız!...
Seçil Engin Uysal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seçil Engin Uysal, Dermatoloji. Size Seçil Engin Uysal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kriyoterapi, Mezoterapi, Elektrokoterizasyon, Botoks, Oksijen Terapisi, Deri Lezyonlarında Biyopsi Ve Kesi Alımı, Yüz Gerdirme, Lazerle Çatlak Tedavisi, Yama (Patch) Testi, Dermagrafi(Kalıcı Makyaj(Mikropigmentasyon)).
Seçil Engin Uysal adresi nerede?Seçil Engin Uysal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Kemal Öke Cad. Lal Apt. NO. 23 Daire. 7 Nişantaşı Şişli İstanbul Beşiktaş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seçil Engin Uysal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seçil Engin Uysal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Seçil Engin Uysal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seçil Engin Uysal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Seçil Engin Uysal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seçil Engin Uysal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seçil Engin Uysal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seçil Engin Uysal hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Seçil Engin Uysal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Beşiktaş bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar
Beşiktaş bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Dermatologlar