Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk Kaygı Ölçekleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Seçil Gassaloğlu Muayenehanesi
Psikoterapi alanında daha yoğun çalışabilmek için Dörtçelik Çocuk Hastanesi'ndeki görevimden 15 Mart 2016 tarihinde istifa ettim. Mart 2016dan itibaren muayenehanemde çalışmaya başladım.
Web adresim: http://www.drsecilgassaloglu.com
k.....
Oğlum 11 aylık iken uyku danışmanlığı için başlayıp zaman içerisinde ailemizin her konuda danışmanı oldu. Ne yapacağımızı bilemediğimiz zaman koşarak kendisine gidiyoruz üstelik farklı bir şehirden geliyoruz. Oğlum şuan 4 yaşında ve biz hala devam ediyoruz. Artık bir doktordan çok ailemizden biri oldu. Çok naif, çok kibar bir insan. Seçil hanım ile konuştukça konuşanız, o konuştukça saatlerce dinleyesiniz geliyor. Konuşmasıyla sakinleştiriyor ve olaylara farklı açılardan bakmayı da sağlıyor. İyi ki tanıdık :)
i̇...l
İnternetten üzerinden kendisine ulaştık.İlk izlenim olarak yaklaşımından çok memnun kaldık.Sorunumuzla alakalı 3-4 seans gibi destek almamız yeterli oldu ve sıkıntılarımız kendisinin desteği ile çözümlendi.Tüm desteği ve yakınlığı için kendisine çok teşekkür ederim.
Seçil Gassaloğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seçil Gassaloğlu, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Seçil Gassaloğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Cümle Tamamlama Testi, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Dikkat Testleri, Çocuk Kaygı Ölçekleri, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çocuk ve Ergen Terapisi.
Seçil Gassaloğlu adresi nerede?Seçil Gassaloğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İhsaniye Mahallesi Fsm Bulvarı İlknur Sokak Bulvar 224 Sitesi Kat:2 No:3 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seçil Gassaloğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seçil Gassaloğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Seçil Gassaloğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seçil Gassaloğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Seçil Gassaloğlu hangi dilleri konuşuyor?Seçil Gassaloğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seçil Gassaloğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seçil Gassaloğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seçil Gassaloğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seçil Gassaloğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Seçil Gassaloğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.