Gaziler Cad.No:468 Yenişehir, Konak
em...u
seçil hanım sizi burada görmek ne büyük mutluluk oldu kızım ve bana. ilk doğumum ve heyecanımı sizinle yaşayıp, doğuma geldiğim gün sizin orada tesadüf gece nöbette oluşunuz ve ertesi gün öğlen 13.00 da gerçekleşen doğumum da yanımda sizi görmek elimi tutmanız hala unutamıyorum. çok teşekkür ediyorum güzel ilginize. ikinci bebek için planlar yapıyoruz eşimle ve sizin tepecikten ayrıldığınızı duydum ve çok üzüldüm. beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.
se...k
GORDUGUM EN DUZGUN ENIYI BIRINSAN GULER YUZLU SEVECEN AYNI ZAMANDA INSANI MOTIFE EDEN BIR BAYAN KENDISINE ILGISINDEN DOLAYI COK TSK EDERIM SAYGILARIMI SUNARIM
iz...i
bir doktorda olması gereken güleryüzlülük tecrübe ve doğru teşhis ve en önemlisi hastayı insan yerine koyan gerçek bir doktor vr hanım efendidir.Sayesinde 5 yıldır çare bulunamayan hastalığımı tedavi etti. ilgilerine ve verdiği saygılı davranışlara teşekkürlerimi iletirim.Not: Kendisine ve işine saygısı olmayan doktor olarrak ortalarda sadece hava atanlar lütfen syaın seçil hanımın yanında biraz kurs alın saygılarımla
Seçil Kurtulmuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seçil Kurtulmuş, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Seçil Kurtulmuş adresi nerede?Seçil Kurtulmuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziler Cad.No:468 Yenişehir Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seçil Kurtulmuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seçil Kurtulmuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Seçil Kurtulmuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seçil Kurtulmuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seçil Kurtulmuş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seçil Kurtulmuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Seçil Kurtulmuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları