Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Dil Terapisi
Gecikmiş Konuşma Terapisi
Konuşma Terapisi
f.....
Beş yaşındaki oğlumuzun sadece 10 kelimelik bir kelime hazinesi vardı ve bu durum bizi çok endişelendiriyordu. Seçil Hoca ile tanıştığımızda, ilk andan itibaren ne kadar ilgili ve anlayışlı olduğunu gördük. Oğlumuzla floortime terapisi yaparak onun dil gelişimine odaklandı.
g ...̇
Kekemelik tedavisi için uzun süre farklı yerler aradık ve sonunda bu Seçil hanımı bulduk. İlk günden itibaren çocuğumuzun ihtiyaçlarına odaklandı. Çocugumuzun kekemelik durumunu azaltmak için son derece etkili teknikler kullandı. Ayrıca Secil hoca , sadece tedavi sürecini değil, aynı zamanda evde de uygulayabileceğimiz yöntemleri bize anlatarak çocuğumuzun her ortamda gelişim göstermesine yardımcı oldu.
be...a
Üç yaşındaki kızımın bir anda başlayan kekemelik durumundan dolayı Seçil hanıma ulaştık. Çocuğumuzla oyun oynayarak sağlıklı bir iletişim kurdu ve sonrasında bizimle ayrıntılı bir şekilde konuştu. Kafamızdaki soruların bir çoğuna Biz sormadan cevap bulabildik. Çocuğumuz için çok faydalı bir süreç yaşadık.
Altı yaşındaki oğlum R harflerini söyleyemiyordu. Yurt dışında yaşıyoruz tatil için Türkiye’ye geldiğimizde Seçil hoca ile iletişime geçtik. Seçil hocanın bize verdiği süre içinde hatalı harfini söyler duruma geldi.
şa...n
Yaz döneminde çocuğumun hatalı harfleri olduğu için Seçil hocaya ulaştık. Seanslardan sonra çocuğumun konuşmasındaki hatalar tamamen düzeldi. Seçil hoca ile çocuğum arasında verimli bir iletişim oluştu.
e....a
Çocuğumuzun kekemelik problemi konusunda endişeliydik, ancak Seçil hocadan gördüğümüz profesyonellik ve ilgi sayesinde bu endişelerimiz yerini güvene bıraktı. Dil ve konuşma terapistleri, çocuğumuzun bireysel ihtiyaçlarına özel bir program hazırlayarak ona uygun ve etkili yöntemler uyguladılar. Kısa sürede çocuğumuzda gözle görülür bir ilerleme kaydettik
m ...d
Dört yaşındaki oğlumuzun dil gelişimi yaşıtlarına göre geride kalmıştı ve bu durum bizi çok korkutuyordu. Seçil Hoca ile tanıştık ve onun rehberliğinde bir dil geliştirme programına başladık. Seanslar boyunca oğlumuz oyun temelli aktivitelerle dil becerilerini geliştirdi. Yaklaşık altı ay sonunda, oğlumuzun kelime hazinesi ve cümle kurma yeteneği büyük ölçüde arttı. Seçil Hoca'nın profesyonelliği ve ilgisi sayesinde oğlumuz dil gecikmesini büyük ölçüde aştı.
Seçil hanımla tanıştığımızda oğlum 5 yaşındaydı. Bazı harfleri çıkaramıyordu, bazı harfleri de yanlış kullanıyordu. Dolayısıyla konuştuğu pek anlaşılamıyordu. 3- 4 ay gibi bir sürede tüm eksiklerimizi tamamladık. Ayrıca oğlum keyifle katıldı seanslara. Kendisine minnettarız. Gözü kapalı gidebilirsiniz :)
a....l
Çocuğum 26 aylıkken Seçil hanımla terapilere başladık. İlk seansta çocuğumuzu değerlendirdikten sonra kısa sürede güzel sonuçlar alabileceğimizi söylemişti Seçil hanımın dediği gibi oldu. Terapi sürecimiz bittiğinde çocuğum artık cümleler kurup sağlıklı bir şekilde iletişime geçebilmeye başladı.
me...g
17 yaşında erkek olmama rağmen sesim çok ince çıkıyordu. Kulak burun doktoruna gittim. Doktor bu durumun adının “puberfoni” olduğunu ve ses terapisi almam gerektiğini söyledi. Seçil hocadan randevu alarak terapiye gittim. 1 seans sonunda yaşıma ve cinsiyetine uygun sese ulaştık.
Seçil Nur Güler Gökdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seçil Nur Güler Gökdemir, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Seçil Nur Güler Gökdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Oyun Terapisi, Konuşma Terapisi, Dil Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi.
Seçil Nur Güler Gökdemir adresi nerede?Seçil Nur Güler Gökdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kosova Mahallesi, Seyfullah Sokak, No:12 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seçil Nur Güler Gökdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seçil Nur Güler Gökdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Seçil Nur Güler Gökdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seçil Nur Güler Gökdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Seçil Nur Güler Gökdemir hangi dilleri konuşuyor?Seçil Nur Güler Gökdemir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seçil Nur Güler Gökdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seçil Nur Güler Gökdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seçil Nur Güler Gökdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seçil Nur Güler Gökdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 53 hasta / danışan, Seçil Nur Güler Gökdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.