Herhangi bir hizmet eklenmemiş

DİŞ HEKİMİ SEÇİL ÖZ
1997 yılında Mersin ili Erdemli ilçesinde doğdu.Üniversiteye kadar olan eğitimini burada tamamladı.Ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi diş hekimliği fakültesini kazanarak 5 yıllık diş hekimliği fakültesi eğitimini Trabzon’da tamamlayıp mezun oldu.Mezuniyet sonrası Mersin’e döndü ve burada özel bir diş polikliniğinde çalıştı.Mezuniyet sonrası da mesleki gelişim için eğitimlere devam ederek ;Çukurova Üniversitesi diş hekimliği fakültesi öğretim üyeleri tarafından verilen dental implant cerrahisi ve protetik aşamalarını içeren teorik ve pratik eğitimi başarı ile tamamladı.Bu süreçte Masterclass Anterior Kompozit Kırık Diestema Lamine Veener Restorasyonlara Güncel Yaklaşımlar, TML Dental Akademi Temel Endodonti semineri, IBS İmplant Tanıtım Ve Uygulama kursu, Styleitaliano Emdodontics Silver Certified Member Hayrullah Kaya ile Klinik Pratiğinde MTA eğitimi, Direct Academy Tanıdan Tedaviye Ortodonti semineri, 2024 FDI World Dental Congress gibi çeşitli alanlarda kurslara ve seminerlere katılmıştır. Mesleğini severek yaparken bu alanda çağın getirdiği yenilikleri, bilimsel çalışmaları, kitapları, ulusal ve uluslararası kongre ve seminerleri yakından takip etmektedir.Aynı zamanda teknolojideki hızlı ve güzel gelişmelerin mesleğini daha iyi yerlere getireceğini düşündüğünden her türlü yenilikçi yaklaşımı ve tedavi araçlarını takip ederek kliniklerinde uygulamaktadır.Şu anda ise aynı zamanda kurucusu olduğu Özel Ladindent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde çalışmaya devam etmektedir.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Dt. Seçil Öz adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle