Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik bölümünden mezun olmuştur.Anadolu Üniversitesi, ‘Ergenlerin kaygı ve öz saygı düzeylerinin denetim odaklarına etkisi’ konusunda tez yazarak yüksek lisansını tamamlamıştır.Okul Öncesi Kurumların İncelenmesi ve Anne – Baba Eğitim Programının Geliştirilmesi amacıyla, Hertfordshire Üniversitesinde eğitim almıştır. Ayrıca Early Childhood (Erken Çocukluk Dönemi) hakkında Hollanda’da eğitim programına katılmıştır.
Seçil Özcan 2021 yılı itibariyle İstanbul Aydın Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans bölümünü de tamamlamıştır.

Uzm. Psk. Dan. Seçil Özcan Muayenehanesi
Arapsuyu Mahallesi 620 Sokak Sevin Apartmanı No :1 Kat:5 Daire 5, Konyaaltı, Antalya

Konum: Uzm. Psk. Dan. Seçil Özcan Muayenehanesi Randevu

2 aydır kızımın ergenlik sürecindeki sıkıntıları ile ilgili Seçil hocamıza gelmekteyiz . Kendisinin sıcak , içten yaklaşımı ile bir çok konuda ilerleme katettik ayrıca anne babalık hususunda bize çok güzel pencereler açtı , akademik olarak kızımın gelişimi için de görüşmelere devam edeceğiz .

Konum: Uzm. Psk. Dan. Seçil Özcan Muayenehanesi Randevu

Zorlandığım bir dönemde kendisiyle tanıştım. Bana olaylara farklı bir pencereden bakmayı, içsel huzurumu bulmayı ve güçlü yönlerimi keşfetmeyi öğretti. Destekleri çok kıymetli.

Konum: Uzm. Psk. Dan. Seçil Özcan Muayenehanesi Randevu

Seçil Hanım kısa sürede kendi iyi hissetmemi sağladı. Desteği ile farkındalığım arttı.

Konum: Uzm. Psk. Dan. Seçil Özcan Muayenehanesi Randevu

Herkese selamlar. Seçil hanım ilk görüşmeden itibaren samimiyeti ile kendimi hiç yabancı hissetmedim. Yaşadığım bazı durumların bende meydana getirdiği suçluluk ve değersizliğin kökenini öyle güzel nokta atışlarıyla tespit etti ki her görüşmemizde yeniden doğmuş gibi hissediyorum. Naifliği kibarlığı seans esnasındaki ses tonu insanı rahatlatıyor. Neyi nerde yanlış yapıyorum hangi konuda nasıl davranmalıyım? Ya da bu yaşadıklarımın temeli nedir diye sorularınız varsa seçil hanım sizi size özetlemede uzman bir psikolog.

Konum: Uzm. Psk. Dan. Seçil Özcan Muayenehanesi Randevu

Kaygı bozukluğu sebebiyle başladım çok iyi sonuç aldım ilgili alakalı birisi sonuna kadar devam edicem

Konum: Uzm. Psk. Dan. Seçil Özcan Muayenehanesi Randevu

Eşimle birlikte gidiyoruz .çok ilgili ve güler yüzlü karşılıyor beni ve eşimi biz çok olumlu sonuçlar aldık oğlum içinde dikkat testi yaptırıp seanslara devam etmeyi düşünüyoruz

Konum: Uzm. Psk. Dan. Seçil Özcan Muayenehanesi Randevu

Seçil hocamıza danışmadan önce aile içi iletişimsizlik ve anlaşamama durumumuz çok büyük sorunlara yol açıyordu ama Seçil hanım sayesinde her şeyin üstesinden geldik.. Şimdi iletişim de sorunsuz ilerlediğimiz mutlu günlerdeyiz sizin sayenizde

P
Randevu doğrulandı
Konum: Uzm. Psk. Dan. Seçil Özcan Muayenehanesi Randevu

Daha önce kızım 3 yaşındayken oyun terapisi görmüştük Seçil hanımla. Korkuları kaygıları sona erdi. Şimdi boşanma aşamasındayım yardım alıyorum kendisinden . Tecrübesinden dolayı tercih ettim ve ne kadar doğru bir tercih yaptığımı anlıyorum. Çok tecrübeli ve işini seven iyi yapan biri. İyi ki tanışmışız.

Randevu doğrulandı
Konum: Uzm. Psk. Dan. Seçil Özcan Muayenehanesi Randevu

Hayatımın farkında olmadığım tüm karanlıklarının biriktiği bir dönemde karşıma çıktı Seçil Hanım. Yolumu tüm karanlıklardan temizleyebilmem için harika bir fener oldu. Her şey için çok minnettarım kendisine..

Konum: Uzm. Psk. Dan. Seçil Özcan Muayenehanesi Randevu

Yaklaşık 3 ay önce evliliğim ile ilgili sorunlar için gelmeye başladım. Mutsuz bir evliliğimiz vardı şu anda daha mutlu bir evliliğimiz var