Göz Hastalıkları Randevusu
Blefarospazm Tedavisi
Glokom Muayenesi
Glokom Ameliyatı
Medical Park Antalya Hastanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Katarakt Ameliyatı
Medikal Retina
Şaşılık Cerrahisi
Şaşılık Tedavisi
s....ü
Miyop sebebiyle Lasik göz ameliyatı uyguladı Seçil Hanım hayatımda aldığım en doğru kararlardan birisiydi. Seçil Hanım zaten benim yaklaşık 10 senedir doktorum kendisine çok güveniyorum. Bana soran herkese de eğer gözünüz ameliyat için uygunsa hiç düşünmeyin diyorum. Seçil Hanım iyi ki varsınız.
Hasta
Çok uzun süre düşünüp cesaret edemediğim göz kapağı estetiği ameliyatı doktorumuz sayesinde gerçekleştirmiş olup 30 Kasım 2022 de amaliyatımı oldum, muhteşem bir süreç geçirdim mükemmel bir sonuç aldım..ellerine emeklerine sağlık olsun.. amaliyat öncesi ve sonrasında mükemmel sonuç aldım,ilk günden itibaren farkettim değişimini..emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..
me...l
Güler yüzü yaklaşımı anlatımı gerçekten çok kıymetli bir hekim. Kardeşim kendisine kapak estetiği oldu.O kadar memnun ki tüm lekeleri izleri kayboldu. 20 yaş gençleştirdi.Mesleğini halkıyla yapan nadir doktorlardan.İlgi ve alakasına çok teşekkür ederim.
ra...a
Seçil hanım bu zamana kadar tanıdığım en ilgili ve özverili hekim.Kendisine blepheroplasti ameliyatı oldum.O kadar ince düşünüp yapacaklarını birebir anlattı ki ameliyatım nasıl başladı ve bitti anlamadım.Sonuçtan çok memnunum.Gerçekten mesleğini muhteşem yapan bir hekim.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Herkese öneriyorum.Ellerine ve emeğine sağlık.
Seçil Özdemir Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seçil Özdemir Şahin, Göz Hastalıkları. Size Seçil Özdemir Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu, Katarakt Ameliyatı, Glokom Ameliyatı, Glokom Muayenesi, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Medikal Retina, Şaşılık Tedavisi, Şaşılık Cerrahisi, Blefaroplasti, Blefarospazm Tedavisi.
Seçil Özdemir Şahin adresi nerede?Seçil Özdemir Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fener Mahallesi Tekelioğlu Caddesi No:7 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seçil Özdemir Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seçil Özdemir Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Seçil Özdemir Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seçil Özdemir Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seçil Özdemir Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seçil Özdemir Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Seçil Özdemir Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seçil Özdemir Şahin hangi sigortaları kabul ediyor?Seçil Özdemir Şahin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları