Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Tümünü gösterSigortasız hastalar
Psikiyatri Randevusu
Psikiyatri Randevusu
Cumhuriyet mahallesi, Mahmut Baltacı sokak, Kadir Koca İş Merkezi, No:1 Daire:6, Nevşehir
Online Terapi ve Danışmanlık
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
İlişki Terapisi
Şizofreni Tedavisi
Seçil Hanım,
korkularımı yenmeme yardımcı oldu. Anlayışlı ve güvenilir bir terapist. Herkese tavsiye ederim.
f.....
Rahatsızlığım sebebiyle yoğun stres altındaydım, net ve anlaşılır bir şekilde hastalığımla ilgili nasıl yol alacağım konusunda beni bilgilendirerek sabırla her sorumu cevapladı, iyi ki tanımışım kendisini, ilgisi için çok teşekkür ediyorum.terettüt etmeden herkesin gönül rahatlığıyla gelebileceği tek hekim
f....ü
Huzuruz ve keyifsiz oldugum bir donemi Secil hanimin yardimi ile hasar almadan aştim.. halen kendimi tanimak anlamdirmak adina bana yardim ediyor.. kendinize yapabileceginiz en iyi şey..
se...y
Okb ile ilgili daha önce bir çok kez doktor denemelerim olmuştu ama netice anlamamıştım taki doktor hanımla karşılaşıncaya kadar. İşindeki özveri ve bilgi sayesinde çok şükür temizlik takıntım dan kurtuldum. Seçil hanımın samimi dürüst ve içten olması İşindeki başarıyı bence çok arttırıyor.
Profesyonelliğin sözlük anlamı baştan sona bu kliniktir. Annem gerçekten kendisini çok ama çok rahat hissetti. Onu biraz zorlayarak getirdim ancak Seçil Hanim gerçekten ona çok yardımcı oldu,memnun ayrıldık.Danışmanlarınıza gösterdiğiniz özen gercekten takdir edilesi. Çok teşekkürler.
ha...a
Seçil hanıma ilgisi ve profesyonel yaklaşımı öncelikle teşekkür ederim. kendisi gerek empati kurmak gerek durumu analiz etmek ve anlamak adına çok çaba ve dikkat sarf ediyor. Seanslarimizdan sonuç almaya başladığımızi ister istemez günlük rutinimde fark ediyorum. Seanslarda seviyeyi gayet uygun ayarlayabiliyor yani ne kendinizi kasıp rahatsız oluyorsunuz ne de arkadaşça samimiyet olmuyor. tabi bu sebepten ötürü rahat rahat kendinizi ifade edebiliyorsunuz. İlaçlar konusunda da diger aklınıza takılan konularda da bilimsel yaklaşımıni ve bilgisini danışani ile paylaşıyor. Ofisinin dizaynı olsun gerek eşya dekor seçimi olsun özellikle düşünüldüğü belli takdir edilesi.
o.....
Seçil hanım ile terapiye başladığımız günden terapiyi sonlandırdığımız güne kadar herşey harikaydı. Hem sosyal hayatımızda hem cinsel yaşantımızda çok olumlu sonuçlar elde ettik. İlk iki seansımız Seçil hanımın muayenehanesindeydi sonraki seanslarımız online dı. Muayenehanenin konumu çok iyi, içeriside insanı çok rahatlatan bir tarzda dizayn edilmiş. Ancak herşeyden önemlisi Seçil hanımın pozitif enerjisi. Herşey için çok teşekkür ederiz iyiki varsınız.
na...
Seçil hanımla konuşmaya başladığımdan beri kendimi daha iyi hissediyorum. O çok güzel bir dinleyici ve anlatıcı. Bana yeni kararlar vermemde çok büyük faydası var. Randevu günü geldiğinde içimde bir huzur oluyor ve onunla konuşurken kendimi çok rahat hissediyorum. Bu yolda bana yardımcı olduğu için ona minnettarım.
t.....
Doktorumuzla uzun süredir savaştığım bir sorunumla alakalı görüştüm ve desteğini aldım ilk kez bir psikiyatrik görüşme yapmama rağmen kendimi yanında çok rahat ve güvende hissettim ayrıca genelde bununla alakalı insanların biraz çekincesi vardır Seçil Hanım bana kendiimi cok rahat ve güzel hissettirdi kaygılarımla alakalı bir tedavi süreci içerisine girdik henüz yolun başındayız fakat bana çok iyi gelicek bir süreç görüyorum önümde ..Seçil hanıma çok teşekur ediyorum gösteriği hassasiyet ve yakın ilgiye .herkese sağlıklı günler.
Psikolojik rahatsızlığım olduğunu bildiğim halde özellikle psikiyatri tedavisine karşı tamamen kapalı olan biri olarak tüm ön yargılarımla tavsiye üzerine karşısına oturduğum kişi.Beni ozenle ve dikkatle dinlemesinin yanı sıra, benim hissettiğimi hissetmesiyle doğru yerde olduğumu anladım.Seçil hanım sayesinde olaylara başka bir açıdan bakmaya başladım.Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
Seçil Soylu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seçil Soylu, Psikiyatri. Size Seçil Soylu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Psikanalitik Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Evlilik Terapisi, Psikodinamik Psikoterapi, Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi.
Seçil Soylu adresi nerede?Seçil Soylu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet mahallesi, Mahmut Baltacı sokak, Kadir Koca İş Merkezi, No:1 Daire:6 Nevşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seçil Soylu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seçil Soylu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Seçil Soylu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seçil Soylu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Seçil Soylu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seçil Soylu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seçil Soylu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seçil Soylu hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Seçil Soylu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seçil Soylu hangi sigortaları kabul ediyor?Seçil Soylu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.