Madenler Mahallesi Şehit Ünal Kalafat Caddesi No:5 Çağlar rezidans kat:10 daire:19, Ümraniye
Cinsel Terapi
Vadi psikoloji
Psikolog Seçil Varol birçok kurumda ve faaliyette görev alarak bilgi ve tecrübelerini arttırmıştır. Lisans eğitimi süresince anaokulları ve huzurevlerindeki faaliyetlerde aktif görevlerde yer almıştır. Lisansının son döneminde NP Nöropsikiyatri hastanesinde bir yıl boyunca staj eğitimi almıştır. Bu süreçte birçok hasta ve vaka görerek gerekli gözlemlerde bulunup eğitimlerini tamamlamıştır. Lisansının sonrasında bir devlet okulunun özel eğitim sınıfında özel öğrencilere yönelik takipte bulunup destekleyici çalışmalarda bulunan Seçil Varol, aynı zamanda okul bünyesinde öğrencilere ve velilerine yönelik çeşitli konularda seminerler düzenlemiştir.
Psikolog Seçil Varol, bir dönem anaokulunda velilere yönelik bilgilendirici eğitimler düzenlemiştir. 2017 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesinde psikolog olarak göreve başlamıştır. Belediye bünyesinde kronik hastalığa sahip kişilere ve ailelerine yönelik ruh sağlığı desteği vererek, bireysel ve aile terapisti olarak 4 yıllık çalışma süreci boyunca binlerce danışana hizmet vermiştir.
Psikolog Seçil Varol, iş hayatı süresince çeşitli eğitimler alarak bilgilerini arttırıp işinde daha yetkin hale gelmeyi amaçlamıştır. İletişim teknikleri, Stres yönetimi, Proje yönetimi, Travma çalışmaları programı, Motivasyon teknikleri, İtibar yönetimi, Profesyonel iletişim, Mevlana Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çocuk ve Ergen görüşme teknikleri, Hipnoz Uygulayıcı, Medikal Aile Terapisi ve Oyun Terapisi eğitimlerinin yanında çocuk ve ergenleri değerlendirme ve ölçmeye yönelik test eğitimlerinide almıştır.
Psikolog Seçil Varol, çocuk ve ergen terapisi, bireysel terapi ve aile terapisi yapmaktadır. Kaygı bozukluğu, Anksiyete, Çocukluk çağı sorunları, Ergenlik sorunları, Fobiler, Öfke problemleri, İlişki sorunları, Aile içi çatışmalar, Ergenlik sorunları, Travmatik yaşantılara yönelik sorunlar, Panik atak, Anne-baba eğitimi ve danışmanlığı alanlarında ve birçok psikolojik sorunlarla çalışmaktadır.
Almış olduğu eğitimler ve iş hayatındaki 6 yıllık mesleki tecrübe ve birikimleriyle görevini suanda Vadi Psikoloji merkezinde devam ettirmektedir.
be...l
çocukluğumdan beri süregelen bazı korkularım vardı, Seçil hanımla yaptığımız seanslar neticesinde çok büyük adımlar attım. İstanbuldan ayrılmam gerektiği için seanslara ara vermek durumunda kalmıştım ancak ilerlediğimiz yol bile benim için çok şey değiştirdi. Seçil Hanımla online seanslar üzerinden devam etmeyi düşünüyorum. Çok başarılı bir psikolog.
e....k
Seçil hanımı tanımak çok güzel güleryüzle karşılar sanki onu hep tanıyorsunuz hissine kapılırsınız ve hayatınızda olumlu dokunuşları ile iyileşirsiniz başarılarınızın devamını dilerim.
ş.....
Hayata karşı bakış açım değişti...
Psikologlara karşı olumlu bakmıyordum ihtiyacım yok diyordum ama kendime geldim seanslardan sonra...
re...
Ben Engelliyim Hayatım Boyunca Çok Zor Dönemler Geçirdim Fakat 2018 Yılında Hayatta Ki Tek Şansım Hocam Karşıma Çıktı ve Hayatımı Değiştirdi Hayattan Çok Bunalmıştım Hayata Küsmüştüm Fakat Verdiği Tavsiyeler Öneriler Konuşmaları Hayatıma Işık Umut Oldu Ve Kendime Geldim En Başta Da Dediğim Gibi Hayattaki Tek Şansım Yolumu Aydınlatan Birisi Canım Hocam Rabbim Her Daim Yolunuzu Bahtınızı Açık Eylesin Ayağınıza Taş Değmesin Yolunuz Her Daim Açık Olsun Sizi Çok Seviyorum İyiki Varsınız İyiki Karşıma Çıktınız
çi...k
Kaybettiğim oğlumun hastalık sürecinde evde aldığım tedaviden çok memnun kaldım kendisine çok teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim
sr...n
Kızim için görüştüm dikkat ve kaygı bozukluğu vardı kendisiyle 8seyans görüştük oyun terapileri yaptık bana neler yapmam gerektiğini söyledi şimdi kızım çok iyi arkadaşlıklar edinmeye başladı
ne...k
Seçil Hanımdan online danışmanlık hizmeti aldım. Iyi ki de almışım. Başta online danışmanlık hizmetiyle ilgili tereddütlerim vardı ama Seçil Hanım sayesinde bu tereddütlerimin ne kadar yersiz olduğunu anladım. Güleryüzü ve bana yaklaşımı öncelikle beni rahatlattı ve kendimi daha iyi şekilde ifade etmem de yardımcı oldu. Sahip olduğu bilgi birikimi tahminimden daha kısa sürede kendimi çok daha iyi hissetmemi sağladı. Görüşmeler esnasında sanki bir arkadaşınızla konuşuyormuş gibi kendinizi rahat ve güvende hissetmenizi sağlayan enerjiye sahip. Iyi ki Seçil Hanımla yolumuz kesişmiş.
e....ş
Okb için gidiyorum ve son derece verim aldım Kendisini öz ablam gibi sevdim gerçekten çok cana yakın
Pozitif bir enerjisi olan, konuşmasıyla, duruşuyla, gülüşüyle iyi gelen bir danışman.Beni çok rahatlatmıştı.Biraz depresyondayım, biraz karamsar bakıyordum. Sağolsun beni dinleyerek, konuşarak, kimi zaman soru sorarak, cevap vererek çok iyi gelmişti.Kendimi baya toparlamıştım, yine ihtiyacım olursa kendisine gelirim.Geç saatte bile kötü olduğumda yazmıştım kendisine, o gün beni aramıştı ve konuşmuştu, beni çok rahatlatmıştı.
Hem kanser hastasıyım hem panik atağım vardı.Ambulans sesinden bile çok korkuyordum.Seçil Hanım'la görüşmelerimizden sonra rahatlıyordum.Bana tavsiye ettikleri şeyi uyguladığımda rahatlamış hissediyordum.Çok faydalarını gördüm.Şuan ayrıldığı için görüşemiyouz.Çok hanımefendi birisi, çok rahatlatıcı bir ruhu var.Güleryüzlü olması en güzeli.Buradan ayrıldı ve ben kendimi yalnız kalmış gibi hissediyorum.Çok memnundum Seçil Hanım'dan.
Seçil Varol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seçil Varol, Psikoloji. Size Seçil Varol tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Psikoloji Randevusu, Online Terapi, Normal Randevu, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Çift Terapisi.
Seçil Varol adresi nerede?Seçil Varol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Madenler Mahallesi Şehit Ünal Kalafat Caddesi No:5 Çağlar rezidans kat:10 daire:19 Ümraniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seçil Varol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seçil Varol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Seçil Varol isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seçil Varol, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Seçil Varol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seçil Varol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seçil Varol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seçil Varol hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Seçil Varol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seçil Varol hangi sigortaları kabul ediyor?Seçil Varol tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ümraniye bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar
Ümraniye bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikologlar
Ümraniye bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Psikologlar
Ümraniye bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Psikologlar
Ümraniye bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Psikologlar
Ümraniye bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Psikologlar
Ümraniye bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Psikologlar
Ümraniye bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikologlar
Ümraniye bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar