Güzelyalı Mahallesi 81080. Sokak No:2, Çukurova
a....u
Yaklaşık 3 ay önce kızım yoğun takıntıları sebebiyle çok zorlu günler geçirdiği sırada bir yakınımız önerisiyle kendisiyle tanıştık. Bu süre zarfında bizi bilgilendirmesi, empatiyle dinliyor oluşu ve naif tavrıyla kızım kendisi çok sevdi ve terapi sürecine çok kısa bir süre içerisinde uyum sağladı ve takıntılarıyla başetmeye başladı. Anne ve baba olarak bizleride sürece dahil etti ve kızımıza destek olabildiğimiz için bizde motive olduk. Kesinlikle benim de yakınlarıma tavsiye edeceğim bir Psikolog kendisi.
bü...a
Çok başarılı bir psikolog.ve bunun herkesce bilinmesi gerektiğine inanıyorum.Ben birçok psikolağa gittim ve hiçbir sonuç alamıyordum.Çok memnun kaldım.Kendimi olduğum gibi kabul edebilme ve nerede durmam gerektiğini ,sorunlarıma farklı bakış açılarıyla bakmamı sağladı.
Seçil Yiğit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seçil Yiğit, Psikoloji.
Seçil Yiğit adresi nerede?Seçil Yiğit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelyalı Mahallesi 81080. Sokak No:2 Çukurova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seçil Yiğit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seçil Yiğit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Seçil Yiğit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seçil Yiğit bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seçil Yiğit ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seçil Yiğit hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Seçil Yiğit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.