Bu sırada Hacettepe Üniversitesi Deneysel Psikoloji alanında yüksek lisansını 2011 yılında tamamladı. Çalışmalarına çocuk ve ergenlerle birlikte devam etmekte. Çalışmalarında projektif yöntemleri, oyun terapisini, bilişsel davranışçı müdahaleleri ve psikodramatik yöntemleri uygulamaktadır.
zuhuratbaba mahallesi İncirli caddesi vankulu sokak uğurlu konakları 6/A no:1, İstanbul
Divan Psikoloji
fu...ş
Doktor hanımla tanıştığımızda agresif ve sürekli bağıran bir aielyedik herkes birbirine sadece bağırıyordu iki oğlumda iyice agresifti Seçil hanımdan sonra sağlıklı çocuk ebeveynn ilişkisinin nasıl olması gerektiğini öğrendik bize çok şey kattı gördüğüm herkese tavsiye ediyorum iyi ki yollarımız kesişmiş
se...n
Ergenlik çağındaki kızım için gittik.Çok ilgili sevecen bir psikolog kızımla olan iletişimi bana ayrıca yaptığı açıklamalar çok tatmin edici ve aydınlatıcı oldu.Kızım da çok sevdi onunla sohbet etmeyi.Artık daha sakin ve daha yapıcı bir ilişkimiz var kızımla.Herkese tavsiye ediyorum.
Oğlum için tuvalet eğitimi konusunda destek almıştım. Çok memnun kaldık. Kısa sürede sorunumuz çözüme ulaştı. Çok güleryüzlü bir psikolog.Kendisine sonsuz teşekkürler.
s....o
Ayrılmış ebebeyin olarak kızımın yeni aile yaşam şartlarına uyum saglama ve okul arkadasları arasında iletişim problemleri oldugunu fark ettim. Kızımla kısa süreli bir konuşma sonrası psikologa gitmeyi kabul etti.Seçil hanımın kızıma yaklaşımı cok profosyonel oldu.İlk görüşmeye giderken cok heyecanlı,stresli olan kızım görüsme sonrası cok rahattı ve görüşmelere devam etmeyi kendisi istedi.Görüşmelerden kısa sürede olumlu sonuçlar almaya başladık.Seçil hanımı tercih ettiğimiz için çok memnunuz.
TEŞEKKURLER.
se...ı
Çocuğumun anksiyetesi sebebiyle görüşmeye başladık.
Kızım çok kaygılıydı gece yalnız yatamıyor hatta yanında biri varken bile uyumakta zorlanıyordu. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Seçil hanımla görüşmeye başladık. Gerek yaklaşımı, ilgisi herşeyiyle kendisine çok teşekkür ederim. Çocuğumda gözle görülür çok güzel iyileşmeler var seanslarımıza hala devam ediyoruz iyi ki yolumuz kesişmiş
ö....ç
Seçil Hanım ile 3 aydır çocuğuma sınır koyma ve çocuğumun öfke nöbetleri konusunda çalışıyorum. Oğlum tüm görüşmelere çok heyecanla gidiyor ve çok mutlu çıkıyor. Daha çok yolumuz olduğunun farkındayız ama yanımızda Seçil Hanım olduğunu bildiğimiz için içimiz çok rahat.
Seçil hanımın ilgisi alakası çok güzeldi. Biraz kaygılı gitmiştik açıkçası. Ancak alanında çok uzman ve profesyoneldi. Oğlum ergenliğin dehlizlerinde kaybolmuştu adeta, bize dünyayı dar ediyordu. Seçil hanım sanki sihirli bir değnekle dokundu bize. Oğlumun iletişimi şimdi çok daha iyi, bakışı çok daha olumlu. Çok faydasını gördük biz herkese tavsiye ediyorum kendisini.
f.....
Benim 6.5 yaşındaki kızım kendisinden oyun terapisi aldı ve aşırı kaygılı bir çocuktu kaygılardan dolayı odadan odaya geçmekte zorlanıyordu kendisinin sayesinde bütün korkularını kaygılarını atlattık çok daha özgüvenli devam ediyor terapilere devam ediyoruz kendisinden çok çok memnunuz herkese tavsiye ederiz.
Seçil Hanım bize çok iyi bir yol arkadaşı oldu sayesinde çocuklarımın özgüveni yerine geldi tavsiye edebileceğim bir danışman. Ergenlik dönemindeki çocuğumuz için görüşme sağladık. İletişim kurmakta zorlanıyorduk onu aştık. Kendisine güvenerek gittik güven telkin etti bize gerçekten bir arkadaş gibi yaklaştı aynı zamanda profesyoneldi. Desteği yeterli oldu bizim için her zaman bize açık bir kapı bıraktı sevdiğimiz bir insan.
Biz çok memnun kaldık tavsiye ederiz Seçil Hanım'ı çocuğumuz için danıştık %99 kadar faydası oldu. Hırçınlıklarımız ilk başlarda bayağı sıkıntılarım vardı 1 seneye yakın beraber çalışma yaptık çok memnun kaldık. Kızımla gayet uyumluydu bize tavsiyeleri oldu. Kızımı ve ebeveyn olarak bizi ayrı dinledi. Kızım bayağı iyileşti sıkıntımız kalmadı.
Seçil Yüzal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seçil Yüzal, Psikoloji. Size Seçil Yüzal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık.
Seçil Yüzal adresi nerede?Seçil Yüzal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- zuhuratbaba mahallesi İncirli caddesi vankulu sokak uğurlu konakları 6/A no:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seçil Yüzal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seçil Yüzal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Seçil Yüzal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seçil Yüzal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Seçil Yüzal hangi dilleri konuşuyor?Seçil Yüzal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seçil Yüzal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seçil Yüzal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seçil Yüzal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seçil Yüzal hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Seçil Yüzal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seçil Yüzal hangi sigortaları kabul ediyor?Seçil Yüzal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu