Mimar Sinan Mah. 1394 Sok.14/7-8 Baysak İşmrk.Alsancak, Konak, İzmir
c ...g
Kızımız 2 yaşında ve 2 yıldır Seçkin Bey'in takibinde. Sadece beden gelişimi ile ilgili değil psikolojik gelişimi ile de bir o kadar ilgilenerek bizi bilgilendirmesinden ve tekrar tekrar sıkılmadan sorularımızı cevaplamasından çok memnunuz. Kendisine teşekkür ediyoruz
er....
4 yaşında kızım var senelerdir seçkin beydeyiz herzaman bizlerle iletişimi kuvvetli güleryüzlü pozitif bizim en güvendiğimiz doktorumuz..ufacık birseyde bile seçkin beyin var olduğunu bilmek çok guzel birşey çünkü sabırla her sorumuza yanıt bulduğumuz adrestir kendisi.kizimla olan iletişimi her çocuk doktordan tedirgin olurken seçkin amcaya gidelim seçkin amcamı arayalım die kendisinin söylemesi aralarındaki iletişimin kanıtı.. hep var olun seçkin bey..sizi seviyoruz
.....
5 aylık bebeğimi doğduğu günden itibaren kendisine götürüyorum. Her muayenesinde güler yüzü, kızım ile içten ilgilenişi, doğru teşhisleri dışında pozitif enerjisi ile anne olarak bana da çok iyi gelmiştir. Lohusalık döneminde çocuğu doktora götürmek dahi anneyi ürkütür. Ancak, Seçkin doktorumuz sayesinde her zaman güle oynaya gittiğimiz muayanelerden daha da mutlu çıktık. Kendisi hekimliğinin yanı sıra insan gibi insan! İyi ki varsınız Seçkin doktorumuz; sizin gibi doktorlar hep olması dileğiyle!
se....
Önce kızımın, şimdi de oğlumun doğumundan itibaren en güvendiğimiz, bize her konuda inanılmaz destek olan Canımız doktorumuz.kontrollerde başımıza önümüzdeki aylarda neler gelecek, nelere dikkat etmeliyiz herşeyi biz daha düşünmeden daha düşünmemişken o anlatır. Şimdi de oğlumun da doktoru. Alanıyla ilgili Hep çok güncel bilgilere sahiptir. Her zaman destek, ne zaman arasak, ne danışsak cevap veren, gerçekten güvenilir bir doktordur. Gönül rahatlığıyla çocuğunuzu emanet edebilirsiniz.
se...0
sayın doktorum bizi tanımadığı halde kilometrelerce uzaktan çocuğum için elinden geleni yaptı. ona çok teşekkür ediyorum.
Seçkin Atasever isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seçkin Atasever, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Seçkin Atasever adresi nerede?Seçkin Atasever şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mah. 1394 Sok.14/7-8 Baysak İşmrk.Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seçkin Atasever isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seçkin Atasever online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Seçkin Atasever isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seçkin Atasever bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seçkin Atasever ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seçkin Atasever hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Seçkin Atasever hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla