Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları
Tam Ve Parsiyel Protezler
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
he...i
Merhabalar.. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim seçkin hocanın yanına. Kendisi güler yüzlü ve çok ilgiliydi. İşine gerektiğinden fazla önem göstermesi ve hassasiyeti beni ve eşimi çok memnun etti. Kendisine burdan teşekkürlerimi iletiyorum.
Seçkin Gül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seçkin Gül, Diş Hekimi. Size Seçkin Gül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İmplant, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Köprü, Hassas Bağlantılı Protezler, Porselen Laminate Veneer, Estetik Porselen, Çene Eklemleri Tedavisi, Tam Ve Parsiyel Protezler.
Seçkin Gül adresi nerede?Seçkin Gül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dicle Ünv.Kampüs Mevkii Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seçkin Gül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seçkin Gül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Seçkin Gül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seçkin Gül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seçkin Gül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seçkin Gül hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Seçkin Gül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.