Kale Mah. Atatürk Bulvarı Sahil Cad. No:160, İlkadım, Samsun
gü...
Memede ele gelen kitle ve sızı nedeniyle Seçkin Hocama gittim.Saat 5 teki meme ultrasonu randevumuza Alaçam dan gitmemiz nedeniyle geciktik.Seckin Hocam raporlarını düzenlemek için mesaiye kalmış.Sırf biz o kadar yoldan gelip boşa donmeyelim diye bizi kabul etti ve muayenemi yaptı.Tamamen kendi inisiyatifiyle.Cok da güzel açıkladi ,rahatlattı beni,ne sıklıkta kontrol yapılması gerektiği konusunda da bilgilendirdi.Her şeyden önce çok vicdanlı bir kişi ve iyi bir hekim..tavsiye ederim .
h....a
ışını son derece özen ve dıkkatle yapan, hastaya yaklaşımı ve ılgısı cok ıyı, guleryuzlu, cok güzel bır ınsan ve doktor...Allah sızın gıbı ınsanları başımızdan eksık etmesın...
ye...t
gerek kişiliği gerekse hekimlik becerisiyle dört dörtlük bir doktor.teşekürler
Seçkin Katrancı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seçkin Katrancı, Radyoloji.
Seçkin Katrancı adresi nerede?Seçkin Katrancı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kale Mah. Atatürk Bulvarı Sahil Cad. No:160 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seçkin Katrancı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seçkin Katrancı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Seçkin Katrancı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seçkin Katrancı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seçkin Katrancı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seçkin Katrancı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Seçkin Katrancı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Radyologlar
Samsun bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Radyologlar