Seda Aydemir Muayenehanesi
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ha...u
mütevazi ve sempatik oluşunuzdan dolayı diş hastalığı artık bana korkunç gelmiyor bu fobiyi üzerimden atan hocama teşekkürler.agızım 10 adet kanal tedavisinin yapılıp bu kadar memnun kalmak bana biraz inandırıcı gelmiyordu fakat şimdi sanki hiç tedavi olmamış gibiyim inanamak çok zor olsada ben yeni dişleri çıkmış 48 yaş grubu hastalardanım sevgili hocama ve tüm ekibine sonsuz saygılar ve sevgiler dilerim
mu...m
Telefon numarası doğrulandı
Kanal tedavisi için gittim ve bukadar sacak kanlı yardım sever alçak gönüllü biriyle karşılacağımı zannetmemiştim yakınlığından dolayı çok teşekkür ederim mesleğinde allah yardımcısı olsun
Seda Aydemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seda Aydemir, Endodonti.
Seda Aydemir adresi nerede?Seda Aydemir adresini belirtmedi. Seda Aydemir yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Seda Aydemir adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seda Aydemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seda Aydemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Seda Aydemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seda Aydemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seda Aydemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seda Aydemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Seda Aydemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.