Aile İçi İletişim Sorunları
Fobilerden Kurtulmak
Hamilelikte Psikolojik Danışmanlık
Süreklilik Anksiyete Ölçeği
Psikolog Seda Aydın Kliniği
Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği'nin vermiş olduğu Bilişsel ve Davranışçı Terapi eğitimini tamamladım. Terapilerimi Eklektik Yaklaşımla (bütüncül yaklaşımla) sürdürmekteyim. Nedir Eklektik Yaklaşım? ihtiyaca ve sorunun niteliğine göre birçok terapi yaklaşımından faydalanan, çeşitli terapi ekollerinin anlama biçimini ve tekniklerini harmanlayarak çalışan bir yaklaşımdır.
y...
Psk. Seda Hanım'a, araştırmalarım sonucu DoktorTakvimi sitesinden ulaştım. Kişisel sorunlarımdan dolayı yardım almak istedim. Her seansta kendimi iyi hissettim ve olumlu sonuçlar alacağıma inandım. Seda Hanım'ın en çok beğendiğim özelliği samimi davranışları ve güvenilir mesleki bilgisiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.
t.....
Takıntılarla mücadele etmeye çalışan biriyim. Sürekli zihnimde aynı şeyler yankılanıyor “ışıkları kapattım mı”, “ütünün fişini çektim mi”, “Kapıyı kitledim mi”.... çevremdeki yakın arkadaşlarım ve aileme bunu anlattığımda “ne var aynısını ben de yaşıyorum” diyor, ama hayatımı engelliyor artık. Aklım var olduğum yerde değil sürekli arkada kalıyordu. Seda Hanım ile birlikte çok güzel çalışıyoruz, takıntılarımdan kurtulacağıma artık inanıyorum. İlk görüşmemizdeki benden daha iyi hissediyorum.
Kendisini bu site üzerinden tanıdım. Kızım için kendisiyle görüşme sağlıyoruz. 3 seans görüşme sağladılar ve devam ediyoruz. Kızım seanslara severek katılıyor ve seanslardan sonra kendisindeki rahatlamayı hissediyorum. Seda Hanım'dan hoşlandığı için mutluyum. Kızıma faydası olduğunu düşünüyorum. Hem kızımla hem de bizimle iletişimi ve bilgilendirmesi çok iyi. Ergen psikoloğu için doğru adres diyebilirim
z....b
Seda hanımla 4 seans gerçekleştirdik. Ailesel sorunlarım için kendisine başvurmuştum. Ailemle yaşadığım sorunlar topluma karışmamı da engelliyordu. Psikolojik destek aldığımdan beri kendimi daha iyi hissediyorum. Danışma sürecim devam ediyor. Kendisi iyi bir dinleyici ve ses tonu çok rahatlatıcı. Herkese tavsiye ederim
s....s
Seda hanımla 6 aylık bir terapi sürecimiz oldu. Terapi süreci boyunca gerçekten anlaşıldığımı hissettim. Kaygılarım konusunda sorunlarım vardı kendisi onlarla nasıl başa çıkmam gerektiği konusunda yardımcı oldu. İşin ehli birisi olduğunu düşünüyorum. Gönül rahatlığıyla içinizi dökebileceğiniz, konuşmalarında son derece naif , sıcak kanlı bir psikolog. Kendisine ulaşmak ve konuşmak çok rahat kesinlikle çevreme tavsiye ederim.
Ben bir arkadaşımın tavsiyesi ile Seda Hanım ile terapiye başladım. İlk defa terapi alacaktım bu nedenle çok kaygılıydım ancak kendisi o kadar güven verdi ki keşke daha önce bu kaygılarımı bir kenara koyabilseymişim. Benim anksiyetem hayatımı çok etkiler olmuştu. Ben bu yüzden terapiye başladım ve kendisiyle çok yol katettik. Her seans sonrası kendimi daha iyi hissediyorum. Kendisine hayatıma dokunduğu için çok teşekkür ederim.
Seda Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seda Aydın, Psikoloji. Size Seda Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile İçi İletişim Sorunları, Fobilerden Kurtulmak, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği.
Seda Aydın adresi nerede?Seda Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Maltepe, Yalı Mahallesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seda Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seda Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Seda Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seda Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Seda Aydın hangi dilleri konuşuyor?Seda Aydın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seda Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seda Aydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seda Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seda Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Seda Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seda Aydın hangi sigortaları kabul ediyor?Seda Aydın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu