Dr. Hasan Akgün Bulvarı Merkez Mah. Atatürk İlkokulu Karşısı 2.Kat 11/5, Sakarya
Melodi Psikoloji & Danışmanlık Merkezi
Seda Nur Batıhan lisans eğitimi sırasında süpervizyon eşliğinde birçok bireyle seanslar yürütmüştür. Eğitim hayatı boyunca psikolojik test ve ölçeğin uygulanması ve yorumlanmasını öğrenmiş aynı zamanda çeşitli okullarda öğrencilerle ‘’sınav kaygısı, teknoloji bağımlılığı,akran zorbalığı, verimli ders çalışma teknikleri, özgüven ve uyum problemleri’’ gibi konularda seminer ve çalışmalar gerçekleştirmiştir. Tüm bunların yanında klinik ortamda yetişkin ve çocukları gözlemleyerek uzman psikologlar eşliğinde gönüllü klinik stajlarını tamamlamıştır. Lisans eğitimi sırasında Sabancı Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Mükemmeliyet Merkezi Mor Sertifika Programına katılmış ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konusunu alanında uzman kişilerden dinlemiştir. Tüm bunların yanında YÖRET Vakfında çeşitli projelerde gönüllü görev alarak özellikle 65 yaş üstü bireylerle görüşmeler yapmıştır.
Mezun olduktan hemen sonra Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği işbirliğinde düzenlen ‘’ BDT Yönelimli Klinik İlk Görüşme ve Bilişsel Davranışçı Terapi Kuramsal Temel Eğitimini’’ Prof. Dr. Hakan Türkçapar ve ekibinden almıştır. Çocuk Merkezli Oyun Terapisi’’ eğitimini Klinik Psikolog Mehmet Teber’den alarak süpervizyon sürecini tamamlamış ve çocuklarla da bu yönelimde seanslar gerçekleştirmeye başlamıştır.Daha sonra yine Mehmet Teber'den ''Bilişsel Davranışçı Oyun Terapisi '' eğitimi ile 8-18 yaş grubu ile çalışmaya başlamıştır.Farklı bir bakış açısı kazanmak ve seanslarına bu bakış açısını yansıtmak için Dr. Nevin Dölek’ten ‘’Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi’’ eğitimi, Prof. Dr. Esra Yancar Demir’den ‘’Şema Terapi’’ eğitimini tamamlamış, aynı zamanda Gri Cevher Eğitim Danışmanlık tarafından verilen 48 saatlik Kişilerarası İlişkiler Psikoterapisi Temel Eğitim programına katılmış olup, yapılan sınavı başarı ile geçerek sertifika almaya hak kazanmıştır.
Travmaya olan kişisel ilgisinden dolayı travma perfektifinden seanslarını gerçekleştirmek adına EMDR 1. Düzey eğitimini Davranış Bilimleri Enstitüsü’nde Klinik Psikolog Emre Konuk ve ekibinden almış olup hala süpervizyon sürecine devam etmektedir.
2022 yılından bu yana profesyonel olarak Bireysel/Yetişkin Terapisi, Çocuk ve Ergen Terapisi, ve Kariyer Danışmanlığı alanında hizmet vermekte olup spesifik çalışma alanları; Anksiyete(Kaygı) Bozuklukları,Depresyon,Panik Bozukluk,Fobiler,TSSB(Travma-Stres),Özgüven Problemleri,Öfke Kontrol Problemleri ,İletişim Bozuklukları,Romantik İlişki Problemleri,Motivasyon Problemleri, Mobbing’dir.
Şu an çocuk,genç ve yetişkin alanında seans ve çalışmalarını ‘’Bize acı veren duygular, onun berrak ve kesin bir resmini çizdiğimiz anda acı olmaktan çıkar’’ mottosuyla özellikle ilişki temelli sürdürmekte online/yüz yüze sizlere hizmet vermekten memnuniyet duymaktadır.
Seda hanım mesleğini çok profesyonel şekilde icra ediyor. Yeniliklere açık güncelliğini koruyan bir danışman . Majör depresyon ve anksiyete hastasıyım. 4 aydan fazladır birlikte yol alıyoruz . Terapi esnasında sizi dikkatle dinliyor bazen sizin bile söylediğinizi unuttuğunuz sözleri hatırlıyor. Terapi esnasında kendinizi çok rahat hissedebilirsiniz o güven duygusunu oluşturuyor . Mesleğinde başarılar dilerim .
Seda hanımı sosyal medyadan buldum. İlk başlarda tedirgindim çünkü daha önce terapi deneyimim yoktu ve endişelerim vardı ama tüm bu endişelerimin üstünde tek tek çalışarak aynı zamanda ayrıntılı aciklamalarıyla terapi sürecine bakış açımı değiştirdi. Hala görüşmelerimiz devam ediyor cok memnunum.
Sınava hazırlanan bir öğrenci olarak yaşadığım kötü olaylar çalışma sürecimi çok etkiliyordu ve sürekli pes etmemi sağlıyordu. Yaşadığım kötü olayların bana olan etkisini azaltabileceğimi Seda Hanım bana gösterdi, ilk anıma göre kendimi çok daha iyi ve anlaşılmış hissediyorum. Kafamdaki anlamlandıramadığım şeylere cevap bulmamı sağladı.
Seda hocamı sosyal medya hesabından buldum. Kendimle ilgili farkındalığım artsın diye içeriklerini takip ediyordum zaten ama kendimi hazır hissettiğimde randevu almak istedim. Seda hocam kendimi daha iyi tanımamı sağladı. Kendi içimi beraber keşfettik ve bu süreçte çok yardımcı oldu. Artık hayatta ne istediğimi daha iyi biliyor hale geldim aynı zamanda kendimi keşif yolculuğum hala devam ediyor. Çok sevgiler.
Seda Hanım’dan hayatımın cidden çok zorlayıcı bir dönemindeyken yardım aldım. Kendimi sevmiyordum ve her şeyden nefret ediyordum. Kendimi beceriksiz ve işe yaramaz hissediyordum. Seanslarımızda benim kendime dair inançlarımı ortaya çıkardık ve düşüncelerimi değiştirdikçe duygularım da değişmeye başladı. Fark ettimki aslında problemler benim dünyaya bakış açımdan kaynaklanıyormuş. Hala seanslarımız devam ediyor ve süreç içerisinde Seda Hanımdan öğrendiğim çok şey oldu. Her hafta görüşmek için gün sayıyorum ve yaşamı daha çok sevmeye başladım.Destekleyici tavrı ve güleryüzü beni etkileyen etmenler aradında ama asıl etkileyen alanında gerçekten başarılı biri olmasıydı.
t...
Uzmanıma sosyal medya aracılığıyla ulaştım panik atak, öfke kontrolü sebeplerimden dolayı başvurdum. Çok memnun kaldım. Uzmanım sürekli benimle iletişim halinde olduğu için çok memnun kaldım. Çevreme de tavsiye edeceğim uzmanlardan donanımlı biri
d...
Seda Hanıma depresyon, duygu karmaşası ve psikolojik aile sorunları sebebiyle başvurdum. Seda Hanımla görüşmelerimiz çok verimli ve güzel geçti. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum, çok sağolun, üzerimde emeği olduğu için. Bu arada önerdiği kitapları da bitirdim, çok teşekkür ederim, her şey daha güzel.
Seda hanımla tesadüfen tanışma imkanım oldu iyi ki de olmuş hayatımda dibi yaşadığımı düşündüğüm bir dönemde sağladığı destekle bu süreci nasıl yönetmem gerektiğini nasıl aşabileceğimi öğrenmemi sağladı, ben çok memnun kaldım süreçten.
a....ç
Öfke, kin, nefret gibi duyguları çok yoğun yaşadığım dönemdi. Kafamda olmayan senaryolar kurup bunları çözüme kavuşturamıyordum. Ağlama krizlerim artmıştı. Hiç bir şey beni mutlu etmiyordu. Bu dönemde kendisi bana çok yardımcı oldu. Dinledi ve beni anladı. Tüm bu sorunlarımın aslında benim sorunum olmadığını çevremdeki insanların sıkıntılarını çok fazla dert ettiğimi fark etmemi sağladı. Süreç içerisinde çok daha iyi hissetmeye kendimi farketmeye başladım. Tüm o kötü duygular zamanla azaldı. Ağlamalar bitti. Artık daha huzurlu ve mutluyum. Kendisine çok teşekkür ederim
Seda hanım ile çok tesadüfi karşılaştık, keşke daha önceki zorlu süreçlerimde de yanımda olsaydı dediğim bi terapistim oldu . İlgisi ve konuşma stili beni her defasında etkiliyor . Çok kısa bir sürede olaylara bakış açımı değiştirdi . Her olumsuzlukta kendimi suçlayıp yetersiz görmekten yorulmuştum . Defalarca kendisine söylüyorum ama buradan da teşekkürlerimi iletiyorum
Seda Batıhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seda Batıhan, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Seda Batıhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık.
Seda Batıhan adresi nerede?Seda Batıhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dr. Hasan Akgün Bulvarı Merkez Mah. Atatürk İlkokulu Karşısı 2.Kat 11/5 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seda Batıhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seda Batıhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Seda Batıhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seda Batıhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Seda Batıhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seda Batıhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seda Batıhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seda Batıhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Seda Batıhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.