Opr. Dr. Burhanettin Üstünel Caddesi No:10, Üsküdar
nu...m
Seda hanıma ilk acilde muayyene oldum çok ilgili ve hastalarına karşıda anlayışlı ,güleryüzlü bir doktor aklında olanları sorduğunda hepsine tek tek cevab veriyor kısacası kafanda soru işareti kalmıyor.
nu...3
çok doktor denedim ama verdiği ilaçlar çocuğuma fayda vermedi.sonra emine hanıma gitdim ondan çok memnun kaldım .bu seferde hastaneden ayrıldı .
se...k
benimde bir sorunum vardı 10 ay boyunca gitmediğim hastane kalmadı hiç biri çözüm üretemedi tesadüf seda hanıma randevu aldık gittik ve ameliyat oldum sorunum çözüldü şuan hamileyim..seda hanımı tanıdığım için çok mutluyum gerçekten çok mükemmel bir doktor..orda bir doktor daha tanıdım oda gerçekten çok iyi bir doktor murat api..ikiside çok güleryüzlü sempatik işlerinin uzmanları..ikisinede çok çok teşekkür ediyorum..inşallah gidicem yanlarına hamilelik haberimi vermek için..
se...u
ANNEMİN BİR RAHİM BÜYÜMESİ SORUNU VARDI; AYRICA MİYOMLARI FALAN VE KANAMA.KABACA BÖYLEYDİ. ASLINDA DOKTORUMUZ SEVİNÇ HANIMDI SEVİNÇ SANİSOĞLU (SON DERECE DEĞERLİ BİR HEKİM ODA), ANCAK UZATMIYCAM MECBUREN SEDA HANIMA YOLUMUZ DÜŞMEK ZORUNDA KALDI. VE KENDİSİ ANNEMİ MUAYYENE ETTİ VE MECVUT MR SONUÇLARI VE PARÇA SONUCUNA GÖRE HIZLA KARAR VERİP AMELİYAT OLMASINI İSTEDİ; BİZDE İŞLEMLERİ GEREĞİNCE YAPTIRDIK. NİHAYETİNDE ÖNCE AMELİYAT VE SONRA TABURCU OLDUK. DOKTORUMUZ MU? : SON DERECE ALAKALI, GÜLER YÜZLÜ, SEVECEN, ŞEKER BİR HANIM, İŞİNDEN TAMAMEN HABERDAR VE SİZE GÜVEN VERİYOR. AYRICA TUTUM VE DAVRANIŞLARINDA SAMİMİ. KISACASI SADECE BEDENİ DEĞİL RUHUDA TEDAVİ EDİYOR. BU DOKTORU TANIMAK GÜZELLİĞİNE ERİŞTİK ALLAH SAĞLIK VERSİN DOKTORUMUZA. MİLYONLARCA KEZ TEŞEKKÜRLER.
Seda Çakır Peker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seda Çakır Peker, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Seda Çakır Peker adresi nerede?Seda Çakır Peker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Opr. Dr. Burhanettin Üstünel Caddesi No:10 Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seda Çakır Peker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seda Çakır Peker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Seda Çakır Peker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seda Çakır Peker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seda Çakır Peker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seda Çakır Peker hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Seda Çakır Peker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sarıyer Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Üsküdar bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları