Diyetisyen Randevusu
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
şe...l
Seda ablayla 5 sene öncesinde tanıştım ve 4 aylık bir diyet serüvenimiz gerçekleşti. Her seans sonrasında mutlu bir şekilde ayrıldım. Sağlıklı bir şekilde kilo vererek sonrasında da öğrendiklerimi uygulayarak kilomu korudum. Tatlı dili ve güler yüzüyle keyifli bir diyet süreci gerçekleştirdik :)
Hasta
Seda Hanıma bir arkadaşım tavsiye ile ulaştım. Aslında diyet yapmayı asla başaramayan biri olarak nasıl güzel yol aldık beraber. Hiç kısıtlanmadan aslında bolca da yiyerek kilo verdim. Ve de sıkılaştım. Daha sonra sağlıklı yaşam için neler yemeliyim neler yapmalıyım diye beraber devam ettik. Kendisine çok teşekkür ederim.
c.....
Benim ilk gittiğim diyetisyendi çok fazla ilgili çok sevdirdi 6 ay kadar devam ettim kendisiyle 10 kilo verdim gayet güzel bir süreçti. Şekeri bırakmamda faydası oldu. Programlarım da ulaşılabilir alınabilecek şeylerdi. Çok severek gittim ben. Hitap davranış şekliyle her şey ile çok mükemmel bir danışmandı.
Benim biraz fazlalıklarım vardı onları vermek için geldim. Çok güler yüzlü çok yakından davranan birisi samimi bulmuştum kendisini. Her hafta ölçüm için gidiyordum 3-4 ayda 10 kilo yağdan vermiştim. Çok rahatlıkla bulabileceği ürünlerle programlarımı hazırladı gayet iyiydi. Her zaman iletişim halindeydik sürekli mesaj ve arama ile ulaşabiliyordum. Sık sık görüşüyorduk. Tekrar devam etmeyi düşünüyorum.
Kendisine geldiğimde güler yüzle karşılaması, gözlerindeki ışıltı, anlattıklarını dinlerken motive oluyorum 1 ayda 5 kilo verdim. İlk haftalar yağdan gitti hafif duraklama zamanlarında detoks önerileri oldu ben kendisine yemediğim şeyleri söyledim bana sebze ağrılıklı listeler yaptı birlikle hazırladık önerdiği ürünler de rahat bulabildiğim şeylerdi. Kısa sürede istediğim kiloya spor yapmadan ulaştım.
al....
Merhaba,
Seda hanımla 2018 mart ayında 90 kiloya ulaştığım, artık zayıflamak ve sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak istiyorum dediğim dönemde tanıştık. Kendisi gerçekten danışanını iyi dinleyen, iyi anlayan ve yakından takip eden bir diyetisyen. Bana günlük yaşantıma uygun içinde benimde olmazsa olmaz dediğim besinlerin de olduğu bir program hazırladı. Haftada bir gün görüşerek durum değerlendirmesi yaptık ve yaklaşık 3 ay gibi bir sürede 15 kilo vererek 75 kiloya ulaştım. Beslenme konusunda kendisinden çok şey öğrendim ve öğrendiklerimi yaşam felsefesi haline getirdim. Üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen halen 75-78 kg arasında hayatıma devam ediyorum. Kendisine buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum.
m....a
Seda abla mide küçültme ameliyatı sonrası beslenme ve kilo takibimi yaptı. Tam 75 kg verdim. Moralimin en bozuk olduğu zamanlarda bile beni motive etmeyi başardı. Daha hala yolum var ama başaracağım inşAllah
gu...i
Seda Hanımla 4 yıl önce tanıştık ilk danisanlarindandim diyet sürecimiz çok güzel geçti. Yaklaşık 7-8 ayda istediğim kiloyu vermeyi başarmıştik. İşini severek yapan danisanlariyla çok ilgili bir diyetisyen
Seda Cirit Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seda Cirit Öztürk, Diyetisyen. Size Seda Cirit Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kişiye Özel Diyetler, Online Diyet, Diyetisyen Randevusu, Online Danışmanlık, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama.
Seda Cirit Öztürk adresi nerede?Seda Cirit Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beykoz İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seda Cirit Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seda Cirit Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Seda Cirit Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seda Cirit Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Seda Cirit Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seda Cirit Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seda Cirit Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seda Cirit Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Seda Cirit Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seda Cirit Öztürk hangi sigortaları kabul ediyor?Seda Cirit Öztürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler