Remzi Oğuz Arık Mahallesi Tunus Caddesi Toplum Apartmanı 83 / 4 Kavaklıdere, Ankara
Aile İçi İletişim Sorunları
Yas Terapisi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Özel Yankı Aile Danışma Merkezi
Seda Hanımı çift terapisi için tercih etmiştik. Tarafsız bir şekilde dinleyip sorunlarımızı çözmek için çok yardımcı oldu. Kendisi işinde profesyonel ve çözüm odaklı. İyi ki tanımışız.
m....l
Seda hocam. Yanından çıktığım andan itibaren daha 1. seansta o kadar rahat hissettirdi ki bana. Düşünebiliyor musunuz uyku problemim 1. seans dan sonra düzeldi. Sıkıntım kalmadı. Nokta atışı tespitler yapıp olumlu ruh halimi korumama sebep olan hocam. Çok sevdim ben sizi ve tüm yakınlarıma tavsiye ediyorum.
Seda Hanımla yaklaşık 2-3 aydır görüşmekteyiz. Görüş yazmak için zaman geçmesini, kendini daha iyi tanımayı bekledim hem sekreteri hem de Seda Hanımın profesyonelliğinden çok memnunum. Sizi sizden daha çok düşünüyor. Olgun birisi, zorlu kişilik yapıma rağmen iletişim kurmakta güçlük çekmiyorum orta noktayı bulmamızı sağlıyor bir şekilde. Çok memnunum, emdr yapacağız ilerde. Emdr konusunda da yetkin olduğunu duymuştum. Tavsiye ederim.
s....t
Sn. Seda Erken hocama, profesyonel bir yaklaşım sergilediği. Sorunlarımı dikkatlice dinleyip değerlendirme, öneri ve çözümlerde bulunarak yaşadığım olaylara karşı verdiğim tepki ve şu anki halimin normal olduğu konularında kendimi iyi hissetmemi sağladı. Diğer seanslarda tamamiyle sorunların çözüleceğine inanıyorum.
e....ş
Seda hocamla çift terapisi yaptık gerek detaylı açıklamaları gerek tavsiyeleri bize iyi geldi. İletişimi ve enerjisi kuvvetli, seanstan çıktıktan sonra yaptığımız yanlışları anladık düzeltmeye başladık. Biz eşimle çok memnun kaldık :)
m....d
2 yıldır Seda Hanımla görüşüyorum. İlişki terapisi olarak başlayan sürecimiz bireysel terapi olarak devam ediyor. Aylar sonra gittiğimde dahi yabancılık hissetmediğim, önemseyen, candan biri. Fikir ayrılığı yaşayabildiğimiz durumlardaki davranışları olgunluğunun yansıması gibi. Danışanının geri dönüşlerini dikkate alarak sürece esneklik sağlaması, “herkese tek tip bir terapi” uygulamayarak sürecin özelleşmesini sağlıyor. Bu nedenle kendim olmaktan çekinmiyorum yanında. Bu yanımı onunla geliştirdim, insanlarla daha sağlıklı iletişim kurabiliyorum. Sağlam duruşunun yanında kibir sahibi olmamasını, fikirlerini ve önemsiz sandığım detayları kritik anlarda hatırlamasını seviyorum. İyi ki var.
be...l
Çok kötü bir süreçte eşime teklif etmemle başladık. Hiç araştırma yapmadım Seda hanımın fotoğrafına baktığımda çok rahat her şeyi konuşabileceğimi ve eşiminde bunu rahatlıkla yapabileceğini anladım. Gerçekten de öyle oldu eşim kendisi ile iletişim kurulsa bile tepkisiz kalan bir insandı anlatmayan, kendini ifade etmeyen, sorulan sorulara bilmiyorum demekten başka bir cevabı yoktu. Süreç sonunda duygularını ifade etmeyi, yapılan hataları tekrarlamamayı, şeffaf olmayı öğrendi. Kendinin farkına vardı. Tek taraflı bir terapide değildi bende her şeyi çok fazla taktığımı ve her şeyim mükemmel olması gerekmediğini fark ettim. Bizimle kurduğu iletişim dili çok başarılıydı kendimi hep evimde gibi hissettim. Çok kısa zaman sonra son seansımıza katılacağız.
Seda hocam bizi net şekilde dinleyerek yorumladı ve genel çerçevede birbirimizi daha net almamıza olanak sağladı. Profesyonel görüşü ile gerekli yönlendirmeleri yaptı kendisine teşekkür ederim kesinlikle tavsiye ediyorum. Perspektifi çok iyi alanında usta ve kolaylaştırıcı yönergeler yapan bir uzman. Düşünmeden gidebilirsiniz.
Profesyonel bir yaklaşım sergilediği için teşekkür ederim. Kendisinden anksiyete sorunum içim destek aldım. Emdr terapisi uyguladı. Çok kısa sürede sonuç aldık. Yaklaşımı, yoğun ilgi ve alakası için teşekkür ediyorum.
n....c
Seda Hanıma eşim ile birlikte çift terapisi desteği için gittik. Açıkcası giderken kafamda hep sorularım vardı. Rahat olabilecek miyim gibi kaygılarım vardı Seda Hanımın profesyonel yaklaşımı , anlayışı bu kaygılarımdan kısa sürede kurtulmama ve kendimi rahat ifade edebilmeme imkan sağladı . Seanslarımız esnasında bir sorunumuz olduğunda birbirimize nasıl yaklaşmamız gerektiğini ve bu sorunun üstesinden nasıl gelebileceğimizi Seda Hanımın yönlendirmeleri ile öğrendik. Eşimden ayrı olarak bireysel terapi sürecimizede başladık. Ailemizde artık çok daha fazla paylaşım ve nerdeyse hiç tartışma yok. Bize olan desteği için çok ama çok teşekkür ederiz.
Seda Didem Erken isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seda Didem Erken, Psikoloji. Size Seda Didem Erken tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Varoluşçu Psikoterapi, Evlilik Terapisi.
Seda Didem Erken adresi nerede?Seda Didem Erken şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Remzi Oğuz Arık Mahallesi Tunus Caddesi Toplum Apartmanı 83 / 4 Kavaklıdere Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seda Didem Erken isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Seda Didem Erken uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Seda Didem Erken isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seda Didem Erken, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Seda Didem Erken hangi dilleri konuşuyor?Seda Didem Erken ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seda Didem Erken isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seda Didem Erken tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Seda Didem Erken hakkında ne düşünüyor?Toplam 67 hasta / danışan, Seda Didem Erken hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar