Aile İçi İletişim Sorunları
Moxo Dikkat Ölçme Testi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
n...
Seda Hanım ile fizik tedaviye başladığım merkezde tanıştık. Kafamda fazla kurduğum ve takıldığım bazı sorunlarım vardı, o yüzden gitmiştim. Seda Hanım'la seanslara başladık ve memnun kaldım. Bana iyi geldi. Yaklaşımı ve tavsiyeleri benim için faydalı oldu. Çevreme de tavsiye ederim.
u...
Uzm. Kl. Psk. Seda Doğmazer’e internetten ulaştım. Duygusal açlık yaşıyordum. Sorunlarıma samimi ve bütüncül yaklaşıp etkili bir çözüm buldu. Huzur veren bir yaklaşımı var ve güzel bir dinleyici. Etik kurallara çok dikkat eder. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
y....a
sorunlarınıza çare bulabileceğiniz,motivasyonunuzu güçlendiren,herzaman pozitif yaklaşım ve önerilerde bulunan dinamik, kararlı bir danışmandır.kendisine teşekkür bir borç bilirim.yolu açık olsun
t...t
Her açıdan memnun oldum ilk defa böyle bi deneyim yaşadım beklediğimden çok faydalı geçti Seda Hanıma çok teşekkür ederim
Seda hanımdan çok memnun kaldım , okb tedavim süresince bana çok yardımcı oldu kendisine çok teşekkür ederim
şe...n
Seda hanımın yanında kendimi çok rahat hissettim. İletişimimiz oldukça iyiydi, kendimi ifade etmekte hiç zorluk yaşamadım. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Zorlu bir süreçten geçerken gördüğüm reklam sayesinde kendisiyle tanıştım. Klinik ortamı, çalışanlar ve diğer tüm arkadaşlar oldukça güler yüzlü ve cana yakındılar. Seans saatimi hiçbir zaman gecikmedi bu benim için en önemli hususlardan birisiydi.
Bir siperlik önemli konu ise benim için etiklikti. Kendisi tüm etik kurallara uyan, psikolog-danışan ilişkisine oldukça önem veren bir terapist. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
k.....
Ağır depresyon yaşayan biriydim. Halsizlik üşengeçlik sürekli uyku halindeydim. Seda hanımla başlayan seanlar sonrasında kendime olan güvenim yerine geldi. Artık kendimi daha iyi hissediyorum. Tüm her şeyim düzeldi. Çok iyi bir dinleyici ve terapist. Düşünmeden destek alabilirsiniz
Seda Hanım'la görüşme sağladığımda psikolojikmen iyi bir durumda değildim. Bana çok katkıları oldu. Kendisi mesleğini çok çok iyi yapıyor. Kendisine hem minnet duyuyor hem de takdir ediyorum. Beni çok iyi duruma, konuma getirdi. Elimden gelse bir ömür boyu danışanı olurum. Seda Hanım'dan 4-5 ay terapi aldım seanslarımızı seyrekleştirdik. Kendisini 10 üzerinden puanlayacak olursam 10'u geçer 15 veririm. Seda Hanım'dan çok çok memnunum. Kendisi işini 4-4'lük yapan bir insan. Kesinlikle ve kesinlikle herkese öneriyorum. Bana çok faydalı odluğunu düşünüyorum.
Seda Doğmazer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seda Doğmazer, Psikoloji. Size Seda Doğmazer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Moxo Dikkat Ölçme Testi.
Seda Doğmazer adresi nerede?Seda Doğmazer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yayla mahallesi Vatan caddesi No:40/ L İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seda Doğmazer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seda Doğmazer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Seda Doğmazer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seda Doğmazer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Seda Doğmazer hangi dilleri konuşuyor?Seda Doğmazer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seda Doğmazer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seda Doğmazer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seda Doğmazer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seda Doğmazer hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Seda Doğmazer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu