Psikoloji

Aile Danışmanlığı +17 daha fazla

Ağlama ve Öfke Nöbetleri

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 12 yaşındaki çocuklar

Uzm. Kl. Psk. Seda Doğmazer

Uzm. Kl. Psk. Seda Doğmazer , İstanbul Medipol Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuş olup daha sonrasında İstanbul Kent Üniversitesi Klinik psikoloji alanında yüksek lisansını tamamlamış bulunmaktadır.Şuan kendi özel yerinde danışanlarına danışmanlık hizmeti vermektedir.

Seda Hanım ile fizik tedaviye başladığım merkezde tanıştık. Kafamda fazla kurduğum ve takıldığım bazı sorunlarım vardı, o yüzden gitmiştim. Seda Hanım'la seanslara başladık ve memnun kaldım. Bana iyi geldi. Yaklaşımı ve tavsiyeleri benim için faydalı oldu. Çevreme de tavsiye ederim.

U

Uzm. Kl. Psk. Seda Doğmazer’e internetten ulaştım. Duygusal açlık yaşıyordum. Sorunlarıma samimi ve bütüncül yaklaşıp etkili bir çözüm buldu. Huzur veren bir yaklaşımı var ve güzel bir dinleyici. Etik kurallara çok dikkat eder. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

Y
Konum: Uzm. Kl. Psk. Seda Doğmazer Psikoloji Randevusu

sorunlarınıza çare bulabileceğiniz,motivasyonunuzu güçlendiren,herzaman pozitif yaklaşım ve önerilerde bulunan dinamik, kararlı bir danışmandır.kendisine teşekkür bir borç bilirim.yolu açık olsun

Konum: Uzm. Kl. Psk. Seda Doğmazer Bireysel Terapi

Her açıdan memnun oldum ilk defa böyle bi deneyim yaşadım beklediğimden çok faydalı geçti Seda Hanıma çok teşekkür ederim

Konum: Uzm. Kl. Psk. Seda Doğmazer Psikoloji Randevusu

Seda hanımdan çok memnun kaldım , okb tedavim süresince bana çok yardımcı oldu kendisine çok teşekkür ederim

Ş
Konum: Uzm. Kl. Psk. Seda Doğmazer Psikoloji Randevusu

Seda hanımın yanında kendimi çok rahat hissettim. İletişimimiz oldukça iyiydi, kendimi ifade etmekte hiç zorluk yaşamadım. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Seda Doğmazer Psikoloji Randevusu

Zorlu bir süreçten geçerken gördüğüm reklam sayesinde kendisiyle tanıştım. Klinik ortamı, çalışanlar ve diğer tüm arkadaşlar oldukça güler yüzlü ve cana yakındılar. Seans saatimi hiçbir zaman gecikmedi bu benim için en önemli hususlardan birisiydi.
Bir siperlik önemli konu ise benim için etiklikti. Kendisi tüm etik kurallara uyan, psikolog-danışan ilişkisine oldukça önem veren bir terapist. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

K
Konum: Uzm. Kl. Psk. Seda Doğmazer Psikoloji Randevusu

Ağır depresyon yaşayan biriydim. Halsizlik üşengeçlik sürekli uyku halindeydim. Seda hanımla başlayan seanlar sonrasında kendime olan güvenim yerine geldi. Artık kendimi daha iyi hissediyorum. Tüm her şeyim düzeldi. Çok iyi bir dinleyici ve terapist. Düşünmeden destek alabilirsiniz

Seda Hanım'la görüşme sağladığımda psikolojikmen iyi bir durumda değildim. Bana çok katkıları oldu. Kendisi mesleğini çok çok iyi yapıyor. Kendisine hem minnet duyuyor hem de takdir ediyorum. Beni çok iyi duruma, konuma getirdi. Elimden gelse bir ömür boyu danışanı olurum. Seda Hanım'dan 4-5 ay terapi aldım seanslarımızı seyrekleştirdik. Kendisini 10 üzerinden puanlayacak olursam 10'u geçer 15 veririm. Seda Hanım'dan çok çok memnunum. Kendisi işini 4-4'lük yapan bir insan. Kesinlikle ve kesinlikle herkese öneriyorum. Bana çok faydalı odluğunu düşünüyorum.